Моята кошница

Elgato HD 60S Gaming Capture Card

Със свързване USB 3.0 Type-C, HDMI pass-through за качество на картината 1080p60, capture bitrate до 40Mbps и усъвършенствани характеристики за пълен контрол на stream!
Каталожен номер: 3292444
369.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Stream and Record. Instantly: Записвай и стриймвай най-важните моменти от твоя геймплей, използвайки външната карта за запис HD-60S на Elgato. С порт USB 3.0 (Type-C), поддържа качество на изображение до 1080p при 60 кадъра в секунда - чрез HDMI pass-through - и е съвместима с PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Wii U,  Windows PC или Mac*.

С усъвършенствани технологии Flashback Recording, Live Commentary и Instant Gameview ти позволява да контролираш напълно своя stream, а благодарение на Stream Command, можеш да добавиш webcam, overlays, alerts - дори и да променяш scenes в реално време - по лесен и бърз начин!

 

* Изисква операционна система macOS Sierra.

Turbo-X
 
 
Дай воля на креативността си!

Прави streaming и запиши най-добрите gaming моменти с Elgato HD60 S, идеалната платформа, която може да покаже с точност на зрителите ти твоите способности!

 
 
Професионално изпълнение!

С минималистичен дизайн, опростени извивки и впечатляваща лента (Status Strip) LED, Elgato HD60 S надминава всеки конкурентен модел, дори само с визията си! Но истинската сила се намира във вътрешността й: високо качество на изображение 1080p60, което не остава никакво съмнение за професионализма й, както и бърз порт USB-C, който ти позволява да я активираш за нула време, давайки друго измерение на понятието Plug & Play!

 
 
По-бърз streaming!

HD60 S използва USB 3.0, така че да  пренесен Instant Gameview на играта от външно устройство за запис на системата ти, по възможно най-бързия начин. Върховата “low latency” технология на Elgato и вградената функция Live Streaming ти позволяват да си в Twitch или YouTube за няколко секунди.

 
 
Директен запис

С възможност за използване на GPU Αcceleration, Elgato HD60 S е винаги готова да запише важните ти моменти, дори ако не си натиснал бутона за запис. С функцията Flashback Recording ти позволява да се върнеш назад във времето и да натиснеш бутона за запис ретроспективно. Заснемай часове от най-добрите си моменти с несравнимо качество на картината, коментирай с Live Commentary и персонализирай визията на твоя stream със Stream Command. И запиши своята история!

 
 
Твоят свят!

Записът на твоя геймплей е само началото! Elgato HD60 S ти дава предимството да се съсредоточиш върху продуктивността си и да се усъвършенстваш. Твоята аудитория ще усети разликата - може да бъдеш сигурен в това!

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >