Моята кошница
свежо

Elgato Link 4K Gaming Capture Card

Комбинирай твоята видеокамера, DSLR или екшън камера с Cam Link 4K на Elgato, прави записи с качество 1080p60 или 2160p30 и подобри твоите streams!
Каталожен номер: 3292487
269.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Unleash Your Camera: Искаш съдържанието ти да бъде еталон и да впечатлява още повече взискателните зрители? С Cam Link 4K* на Elgato можеш да свържеш DSLR, видеокамерата или екшън камерата, с които вече разполагаш към PC или Mac и да се насладиш на чиста и изключително ясна картина, директно на системата ти!

Светлини, камера, Elgato Cam Link 4K и се приготви да омагьосаш аудиторията си с кадри на професионално ниво с резолюция 1080p при 60 кадъра в секунда или 2160p при 30 кадъра в секунда! 

 

* Провери съвместимостта на камерата си тук

Turbo-X
 
 
Plug & Produce!

Cam Link 4K на Elgato превръща всяка камера в webcam, за да може да се разпознава от всички твои любими приложения. С изключително качество 1080p при 60 кадъра/секунда или 2160p (4K) при 30 кадъра/секунда, прави твоя stream професионален, а с Ultra Low Latency технологията на Elgato, дава възможност да използваш любимата си платформа за нула време!

 
 
Опрости своя stream!

Сбогувай се с "пълните" карти памет и дразнещите прекъсвания по време на записите или още по-лошо, с неподходящите за използване кадри при обработката на съдържание! С Cam Link 4K на Elgato всички записи се прехвърлят директно на твърдия диск на PC/Mac, а full-screen feedback, който предоставя, ти позволява да откриеш и коригираш всеки проблем в реално време!

 
 
Showtime!

Вече нямаш никакво оправдание! Независимо дали играеш игри, правиш unboxing на любимите си джаджи, обичаш да миксираш любимите си парчета, или каквото друго е ценно за теб, Cam Link 4K на Elgato може да го прехвърли в реално време на компютъра ти, за да го споделиш по-лесно с приятелите си или с твоите subs! Единственото, което трябва да направиш, е да свържеш камерата си and let the show begin!

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >