Моята кошница

Elgato Stream Deck

Stream Deck интегрира любимите ти инструменти и открива автоматично сцени и аудио източници, позволявайки ти да ги контролираш с натискането на един бутон!
Каталожен номер: 3292649
299.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Evolve Your Content: Впечатли аудиторията си в Twitch и YouTube, с усъвършенстваните функции на Elgato Stream Deck!  

15-те LCD бутони, които интегрира, са готови да стартират различни действия, премахвайки необходимостта от картографиране и запаметяване на клавишни комбинации. 

С едно докосване ти позволява да променяш сцени, да възпроизвеждаш мултимедийни файлове, да настроиш звука и много други, а оптичният feedback потвърждава всяка твоя команда. Традиционно, нивото на контрол от този тип, до днес представляваше изключително предимство на mainstream broadcasters. Сега обаче е в ръцете ти!

Turbo-X
 
 
Преодолей ограниченията!

Създаваш качествено съдържание, което се поддържа от най-добрата технология на планетата, но искаш да правиш още повече? С Elgato Stream Deck ще освободиш творческия си гений и ще генерираш енергия в Twitch и YouTube, фокусирайки се върху това, което има значение: твоята аудитория!

 
 
Гъвкава съвместимост!

Elgato Game Capture, OBS, Twitch, Twitter, TipeeeStream, XSplit, YouTube, Mixer и още много - Elgato Stream Deck интегрира инструментите, които искаш и открива автоматично сцените, средствата и източниците на звук, позволявайки ти да контролираш дори и най-малкия детайл с натискането на един бутон.

 
 
Предприема действие!

Автоматичните нотификации правят живота по-лесен. Между времето, което инвестираш за благодарности на твоите спонсори и в приветстване на новите ти абонати, винаги има място за подобрение. Използвай Elgato Deck, за да покажеш в твоя stream GIF, изображения и видеа, да изследваш и експериментираш - да вложиш нещо лично!

 
 
Персонализирай го!

Персонализацията на Stream Deck е изключително лесна. Прехвърляш и запаметяваш (drag & drop) желаните действия на бутоните му или създаваш свои собствени, с отделни иконки. Имаш нужда от повече действия? Преобразувай бутоните в папки, за да получиш достъп до действията, които искаш. Запамети настройките на бутоните под формата на различен профил за всяка игра или приложение, променяй ги в реално време и ги споделяй с приятелите си!

 
 
Bring it οn!

Дните на навигация през десетки прозорци, за да активираш едно конкретно действие, са преминали отдавна.  Вече всичко се базира на автоматизирани plug-ins, които ти помагат да разшириш стойността на продукциите си - отвеждайки аудиторията си към една нова ера на създаване на съдържание. Защото сега ти контролираш всичко!

Характеристики
    • Тип Stream Deck
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >