Моята кошница

Netgear Switch 8 Ports S8000 Nighthawk

Подобри локалната си мрежа с първия, специално създаден за 4K UHD streaming и extreme gaming Gigabit Switch на Netgear!
Каталожен номер: 2730731
249.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 43.99 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

NETGEAR Nighthawk S8000 Advanced 8-Port Gigabit Ethernet Switch е гъвкав, изключително ефективен и адаптивен, създаден специално за 4K UHD streaming и extreme Online/VR gaming.

Елегантният и модерен дизайн го прави идеален за всеки съвременен дом или малък офис. Осигурява ниска латентност, приоритет на трансфера на данни и качеството на услугите (QoS) за възможно най-добро представяне при работа с взискателни приложения.

Придружава се от browser-based потребителски интерфейс, който напомня доста на мобилните приложения, които използваш на смартфона си, за лесна и бърза pre-optimized “One-Click” настройка!

Turbo-X
 
 
Gaming и забавление на 4K!

Ако си запален геймър и имаш изисквания към оборудването, което използваш, същото ще трябва да важи и за твоя switch. NETGEAR Nighthawk S8000 ще удовлетвори всяка потребност, която може да възникне, тъй като е готов винаги за gaming или streaming на съдържание с 4K резолюция, с 8 порта Gigabit Ethernet за невероятни скорости, като в същото време остава «cool», благодарение на специалното метално покритие.

 
 
Link Aggregation

Скоростта на трансфер на данните ти достига 4Gbps, тъй като Nighthawk S8000 интегрира технология NETGEAR Link Aggregation, комбинирайки четири Gigabit порта uplink и осигурявайки до 4x по-високи скорости!

 
 
"One-Click" и си готов!

Благодарение на предварително оформените и оптимизирани работни профили “One-Click", можеш да избираш между игра с ниска латентност, media streaming с висок приоритет, стандартно свързване в мрежа (LAN) или твоите персонализирани настройки. Интелигентната browser-based графична работна среда (GUI) е достатъчно опростена за начинаещи потребители, но предоставя и напреднали функции за най-взискателните потребители. Всичко е достъпно от твоя компютър или смартфон.

 
 
С QoS, играеш честно!

Технологията Advanced Quality of Service разпределя bandwidth на мрежата ти автоматично, давайки приоритет на файлове със съответния етикет и създавайки «smart» ред за video streaming, гласови услуги и gaming.

Характеристики
    • Портове 8
    • Скорост на мрежата 10/100/1000 Mbps
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >