Моята кошница
свежо

Sony OLED TV 48A9 48" 4K Ultra HD

Красив OLED телевизор, със силата на изключителния процесор на Sony, дисплей, който функционира като колонка и изключително тънка рамка, която не отвлича вниманието ти от картината!
Каталожен номер: 3547205
3299.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 101.72 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед 
Завладяващо черен OLED дисплей, ултразвук, малък размер: със Sony 48” OLED 4Κ UHD TV KD-48A9 Master Series се наслаждаваш на невероятно качество на картината и звук в един красив малък телевизор. 

Процесор 4K HDR Processor X1™ Ultimate - супер мощният процесор на Sony 8K предоставя висококачествена картина и комбинира черния цвят с естествения цвят на OLED дисплея с технология Pixel Contrast Booster за усъвършенстван контраст на цветовете с високо качество.

Екранът TRILUMINOS възпроизвежда цветовете и нюансите от всяка картина с невероятна точност. С екзклузивна технология Acoustic Surface, Dolby Atmos™ и S-Force Front Surround звукът се възпроизвежда от целия екран, като се адаптира към помешението, в което е разположен телевизора и става многостранен, предоставяйки ново, покоряващо зритеслко изживяване! Всичко това в комбинация с операционна сисгтема Android и Netflix Recommended TV, за да имаш достъп до on-demand съдържание и приложения.

Тънкият и изтънчен дизайн  One Slate задържа вниманието ти върху екрана, като се съчетава хармонично с декора на всяко помешение. 
Sony 48" KD48A9
4K UHD
Резолюция
UHD
4К дисплея предоставя 4 пъти по-висока резолюция от FHD картината  (3840 x 2160 pixels) за прожекция с огромна яснота! 
X-Motion Clarity
Честота на обновяване
X-Motion Clarity
С технология  X-Motion Clarity движението е плавно и изчитено.  Картината с движения е ясна, като всяко движение е представнео с точност за минимализиране на замтглени сцени. Дори в сцени изпълнени с екшън и бързо сменяще се сцени, картината остава кристално чиста без недостатъци!
Android TV
Операционна система
Android™
 Smart Android TV Sony идва с над 5000 приложения, повече от всеки друг  Smart TV. Избери телевизора, който превръща живота ти в истинско забавление! 
WiFi-LAN-BT
Свързване
Wi-Fi 802.11ac
Освен Ethernet (LAN) порт и Bluetooth 4.2, предлага  Wi-Fi 802.11ac за по бърза интернет връзка, поддържа Chromecast и AirPlay, за да се насладиш на съдържание от твоето устройство без употреба на излишни кабели!
HDMI-ARC
Интерфейс на свързване
4x HDMI и ARC
Свързжи конзоли, Blu-ray, soindbars, USB стикове и външни дискове с любими филми Сега имаш всичко на своя UHD TV!
 
 
Завършена реалност 
Мощният процесор на  Sony 8K, X1™ Ultimate анализира данните на картината, за да подчертае силния контраст на OLED дисплея, с завладяваш черен цвятм високи нива на яркост и наистина реалистични картини. Два пъти по-бърз от  X1™ Extreme, обработва данните предоставяйки богата на цветове 4K картина с реалистични детайли . Картините с  2K & Full HD  резолюция се актуализират с резолюция достигаща 4K качество, от 4K X-Reality™ PRO. Резолюцията се подобрява чрез технологията Object-based Super Resolution за съвършено реалистични картини!
 
 
Реалистичен контарст и цветове. 
С технологията  Object-based HDR remaster, анализираш цвета на всеки обект, като контраста се регулира автоматично, докато при повечето телевизори контрастът се регулира според крива на контраста от черно към бяло.  Така телевизорът възпроизвежда картина с по-голяма дълбочина на цветовете, повече нюанси и по-реалистични картини. 
 
Реализъм с  Pixel Contrast Booster
Цветовете за по-реалистични от всякога , открий деталите в сенките и се наслаждавай на ярки осветени точки. С Pixel Contrast Booster цветът и контрастът са по-яркиτο на места с повече осветление, за да се насладиш на сцени изпълнени с реаизъм и нщанси, повече дълбочина, фини текстури и уникален контраст на черния цвят, отличаваш се само на OLED  дисплея на Sony BRAVIA!
е 
 
По-широка и по-точна гама от цветове!
Технологията TRILUMINOS на Sony позволява да видиш по-голяма палета от цветове и естествени сенки без преобразуване. Възпроизвежда по-впечатляващ начин червени, зелени и сини нюанси, които са трудни за отразяване на повечето телевизори! Цветът на кожата на екрана е точно изобразен и по-реален от всякога!
 
 
Изчистени сцени с бързи движения!
Изображенията се създават от милиони пиксели, които се управляват по отделно, за невероятна точност и кристален OLED дисплей. Благодарение на технологията X-Motion Clarity™ дори и сцените с екшън съчетаващи голям брой движения, се изобразяват плавно за ограничаване на замъглените сцени и по-изчистена картина, с по-малко недостатъци в осветлението на екшън сцените и по-реалистично предаване на действията! 
 
 
Екран и speaker в едно!
Звукът от конвенционалните телевизори с вградена колонка под телевизори, често е несинхронизиран с картината.  С технологията Acoustic Surface Audio самият екран е и  speaker. Прототипният задвижващ механизъм вибрира, създавайки звук , който се възпроизвежда от точката на действие на самия екран например по време на диалог на лица във филм или шумът от двигателя на кола!  Така звукът и картината се синхронизират перфектно от правилната точка на екрана за истинско кинематографично изживяване!
 
 
Приспособява се към твоето пространство.
Настани се удобно и се наслади на по-добро изживяване. 4K OLED  телевизорът има вграден сензор за осветление, който подобрява осветителността на картината според условията около теб, като я увеличава в по-осветлени места и я намалява в по-тъмни помещения, за най-подходящата прожекция на любимите ти филми.  Паралелно проследява обекти и възпроизвежда по-мощен и качествен звук.
 
 
Невероятно тънък дизайн!
С невероятно тънкият дизай One Slate, екранът изглежда, като безрамков, за по-голяма картина без разсейващи детайли!С тяна метална рамка, за да останеш съсредоточен в картината, с гъвкава метална стойка, за да не ти пречи, когато комбинираш телевизора със sound bar и опора за кабели, която скрива кабелите със стилен и привлекателен вид отпред, отстрани и отзад. 
 
 
Създаден за  gaming!
Наслади се на по-плавен гейминг с по-бърза реакция: телевизорите BRAVIA Sync разпознават, когато е свързана конзола и превключват автоматично на режим игра.  Обработката на картината се подобрява, така че да съответства с fps ритъма на играта, за да се наслаждаваш на бърза реакция без збавяния. 
 
 
Лесен живот, лесен достъп 
Лесен достъп до любимото съдържание , услуги и устройства, Smart TV с Android олесняват твоя живот. Открий лщбимо съдържание само чрез гласова команда. Благодарение на функцията за гласов контрол на Smart TV с Android, се наслаждаваш на филми и предавания от приложения или предаваш на живо съдържание на момента! (функциите се различават според района/страната)
 
 
Със страстта на творец...! 
За да преодолее измененията на цветовете по време на възпроизвеждане ,телевизорът е снабден с високопроизводителен софтуер за автоматично калибриране Calman на Portrait Displays. Това позволява калибриране на следващо ниво и възможността за усъвършенстване на настройки, които не могат да се регулират при коневенционалните телевизори. Предоставя исококачествено предаване на цветове, като се адаптира към всяко изменение на цвета с течение на времето. 
Dolby Vision + Atmos
 
Магията на киното!
Наслади се на кинематографични впечатления вкъши. Технологията Dolby Vision™ оживява сцените предоставяйки автентично изживяване, докато технологията Dolby Atmos™ изпълва стаята със завладяващ Surround звук!
Chromecast
 
Нов по-интелигентен живот!
С Chromecast, предаваш любимо видео, онлайн гейминг и приложения от твоето устройство с високо качество на твоя екран. С едно натискане на бутон “Cast” на екрана Android или iOS, можеш да преоразмериш това, което ти харесва. Предавай на екрана своето съдържание от устройството и същевременно сърфирай на смартфона или таблета си.  
Apple AirPlay
 
Съвместим с Apple AirPlay & HomeKit
С Apple AirPlay, предаваш картина и звук на телевизора от iPhone, iPad или Mac. Гледай филми или предавания от Apple TV и други любими приложения или от Safari. Сподели снимките си с всички останали вкъщи (функция налична в бъдещи ъпдейти на софтуера).
Clear Phase
 
Clear Phase за
балансиран звук.
BRAVIA™ използва мощен компютърен модел за резолюцията и уравняване на неточностите във възпороизвеждането на звука. Това става чрез  тест на честотатаτ на звука с по-голяма точност. 
Netflix Calibrated Mode
 
Netflix Calibrated Mode
Тази функция е създадена за проследяването на съдържание за въпроизвеждане от Нетфликс, докато възпроизвеждането на картината на телевизора става със същото качество на картината, като тази при първоначалното върпоизвеждане в студиото. Чрез калибрираната фунцкия на Netflix, визията и творбата на твореца се предават с недостижима точност и качество.
Smart Remote
 
Лесна употреба с интелигенто дистанционно управление!
Свържи декодери и дриги устройства чрез HDMI и ги управлявай по най-интелигентния начин. По-тънък, с кръгъл дизайн и вграден микрофон с гласов контрол и усъвършенствано разположение на копчетата за лесна употреба. 

Характеристики
  • Вид OLED TV
  • Диагонал 48 inches (121.9 cm)
  • Резолюция 3840 x 2160 4Κ Ultra HD
  • Smart TV Smart Android
  • WiFi Да
  • Цифров приемник DVB-C/DVB-T2
  • Сателитен приемник DVB-S
  • Мрежа DLNA
  • Bluetooth Bluetooth 4.2
  • Интерфейс на свързване 4xHDMI, 1xCI Slot, Bluetooth 4.2, RJ- 45 (Ethernet)
  • Мощност на колоните 25 Watt
  • Usb Media Player Да
  • Енергиен клас B
  • Тегло (с поставката) 17.6 kg
  • Размери с поставката 106.9 x 62.9 x 25.5 cm
  • VESA 300 x 300
  • Други характеристики Приложения Internet. Timeshift. Dolby Vision. Chromecast. HDR 10
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >