Моята кошница

Turbo-X Android TV TXV-AF4060 40" Full HD

Full HD съдържание в 40", с Android TV, Google Assistant, достъп до Netflix & Amazon Prime Video, интерфейс на свързване Wi-Fi & Bluetooth за забавление със стил!
Каталожен номер: 3954382
359.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 27.52 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Открий един вълнуващ свят чрез Turbo-X TXV-AF4060 40", който съчетава Smart TV изживяване с високо качество на картината Full HD!

С отлично качество на изображение дори и при най-бързите екшън сцени и операционна система Android TV, която предоставя достъп до най-големите платформи със съдържание (Netflix, Amazon Prime Video, Spotify и др.), до снимки, игри и популярни приложения, Turbo-X TXV-AF4060 ти разкрива един нов начин за забавление.

С бърз интерфейс на свързване Wi-Fi/Bluetooth, практично дистанционно с микрофон и бутон за гласови команди за Google Assistant, ще достъпиш интернет, докато кажеш "Ok, Google!"

Turbo-X Android TV TXV-AF4060
Android TV
Операционна система
Android TV
Версията 9.0 на операционната система Android TV обогатява smart телевизора ти с неограничени възможности за навигация, гласов контрол и достъп до Google Play за максимално развлечение!
Full HD TV
Резолюция на дисплея
Full HD
Full HD телевизорите имат резолюция 1920 x 1080 pixels (1080p), предоставяйки чиста картина и реалистична детайлност във всяка прожекция.
Voice Control Via Remote
Контрол
Гласови команди
Android TV поддържа гласови команди чрез специално дистанционно (продава се отделно), което разполага с микрофон и бутон за търсене. Търсенето става и чрез on-screen или стандартна клавиатура (продава се отделно).
Wi-Fi + Bluetooth
Безжично свързване в мрежа
Wi-Fi
Освен с LAN и Bluetooth, разполага и с Wi-Fi за бързо безжично свързване в мрежа, както и поддръжка на Google Assistant (доколкото е наличен), за да се наслаждаваш на съдържание без кабели!
Digital Connectivity
Интерфейс на свързване
HDMI 1.4
Свържи Android TV чрез HDMI 1.4 (3x) и се наслади на съдържание с по-голяма честота на опресняване и по-гладко движение, специално в игрите (изисква се съвместим източник).
 
 
Android TV: Безкрайни опции!
Turbo-X Android TVs (версия 9.0) предоставят съдържанието, което искаш, в момента, в който го искаш! Чрез една позната потребителска среда и достъп до Google Play Store, в който можеш да откриеш любими приложения, филми, предавания, игри и музика, с вграден Google Assistant за директен достъп до интернет с използването на гласови команди и Chromecast за непрекъснат поток на съдържание от съвместими устройства, откриваш, играеш и гледаш всичко с високо качество на картина и звук!
 
 
Разкрий всеки детайл!
Наслади се на изключителна детайлност с Full HD (1920 x 1080 pixels) телевизора Turbo-X: ще гледаш фантастични приключения, спортни дербита и музикални видеа с високо качество на картината!
 
 
OK, Google!
Личният дигитален асистент Google Assistant се намира вече в ядрото на Android TV, следователно и в твоя Turbo-X Smart TV! Готов е да приеме и изпълни всяка твоя гласова команда - за контрола на функциите на телевизора, безпроблемното търсене и възпроизвеждане на съдържание, за откриването на информация в интернет и за комуникацията ти с други smart устройства. Натискайки и задържайки бутона за микрофона на дистанционното, можеш да търсиш информация като например прогноза за времето или да гледаш любимото си видео в YouTube!
 
 
Покажи всичко с Chromecast!

Какво ще кажеш да можеш да гледаш филми и сериали на телевизора директно от компютъра или смартфона ти, лесно и без кабели? С технологията Google Chromecast можеш, тъй като позволява безжичното изпращане на аудиовизуален материал към Turbo-X TV, без да се натоварват по никакъв начин устройствата ти. Chromecast се поддържа от най-известните услуги като Netflix, YouTube и Spotify!

 
 
Netflix с един клик
Stranger Things, Better Call Saul, The Witcher… и списъкът с TV сериали и успешни филмови продукции не спира тук! С Netflix* можеш да гледаш стотици филми и сериали, в желано от теб време. *Необходима е интернет връзка и абонамент. Дистанционното на Turbo-X TV разполага с Netflix button.
Chromecast
 
Безжично предаване Google Chromecast
Разполага с вграден Chromecast, следователно можеш лесно да предаваш любимото си дигитално средство, като например YouTube или Netflix, от мобилно устройство на страхотния дисплей на Turbo-X TV. Можеш да стриймваш от Android, iOS (изисква се използването на приложения на трети производители) или от PC.
Turbo-X TV PVR
 
Гледай отново и отново с PVR!
С функцията PVR можеш да гледаш любимите си предавания и филми, колкото пъти пожелаеш, тъй като можеш да ги запишеш на USB stick или твърд диск, за да ги достъпваш лесно във всеки един момент.
 
DVB-T2 Receiver
 
Цифрова телевизия с DVB-T2
Тъй като телевизионният спектър в UHF зоната намалява драстично, Turbo-X TV хармонизира със спецификациите на стандарта DVB-T2 и включва подобен цифров приемник, който предлага още по-висока резолюция.

Характеристики
    • Диагонал Range От 39" до 43"
    • Вид LED-TV
    • Диагонал 40 inches (101.60 cm)
    • Резолюция 1920 x 1080 Full HD
    • Честота на опресняване 60 Hz
    • Цифров приемник DVB-T2
    • Smart TV Smart Android
    • WiFi Да
    • Функция PVR Да
    • Енергиен клас E
    • Мощност на колоните 2 x 8 Watt
    • Вградена памет 8 GB
    • Usb Media Player Да
    • Bluetooth Да
    • Интерфейс на свързване 3xHDMI, 1xCI Slot, 1xOptical Out, Bluetooth, 1xRJ- 45 (Ethernet)
    • Тегло (с поставката) 9.3 kg
    • VESA 200 x 100
    • Други характеристики Netflix / Youtube / Spotify. Безжично предаване
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >