Моята кошница
свежо

Creative Webcam Live! Cam SYNC 1080P

Видео разговори с високо качество и не само, със свързване USB, функция Plug & Play, капаче за максимална поверителност и съвместимост с всички известни платформи!
Каталожен номер: 3497526
99.00 лв
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
В епохата на отдалечената работа, качеството на комуникацията по време на телеконференциите може да изиграе ключова роля за твоя професионален имидж. Същото важи и за личната ти комуникация с приятелите и семейството ти.

Creative Live! Cam Sync 1080p е чудесен избор, ако се стремиш към отлична, професионална и напълно реалистична картина по време на комуникация. С поддръжка на видео 1080p при 30fps, два вградени микрофона и съвместимост с най-популярните приложения за телеконференция, представлява идеален инструмент за дома и офиса.

Тъй като е широкоъгълна (зрително поле 77°), побира повече информация в "кадъра" от други подобни продукти и картината е по-професионална. Освен това е въртяща се (на 360° хоризонтално и 30° вертикално), за да откриеш идеалния ъгъл.
Webcam Creative Live! Cam SYNC 1080P
 
 
Звук с високо качество!
С два вградени микрофона, ще се чуваш изключително ясно и чисто от удобството на твоя стол, без да се налага да повишаваш гласа си. Ако до теб са и други членове на семейството по време на някой групов разговор, ще се чувате всички ясно.
 
 
Гъвкава и дискретна!
Creative Live! Cam Sync 1080p е «UVC-compliant» и не изисква инсталирането на специални драйвери или приложения, за да работи. Просто я свържи към компютъра си (PC или Mac) чрез USB-A и си готов за работа! Ако не я използваш, можеш да се възползваш от специалното капаче (Privacy-Protection Lens Cap) за защита на самоличността.

Характеристики
    • Резолюция на видео 1920 x 1080 pixels
    • Микрофон Вграден
    • Други характеристики Завъртане на 360 градуса
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >