Моята кошница
свежо

D-Link Type-C Hub 8-in-1

8-в-1 USB-C Hub с поддръжка на Thunderbolt 3 и Quick Charge, Card Reader, HDMI, портове USB 3.0, Gigabit Ethernet и алуминиева конструкция!
Каталожен номер: 3484173
139.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Plug & Play, с алуминиева конструкция и кабел с дължина 15cm, D-Link 8‑in‑1 USB‑C Hub подобрява възможностите на твоя Windows, macOS или Chrome OS компютър, увеличавайки броя и вида на наличните портове.

Добави веднага втори монитор, Card Reader Dual-Slot (SD / microSD / SDHC / SDXC), три порта USB 3.0 (5 Gbps), от които единият Quick Charge, както и допълнителен порт USB‑C (Thunderbolt 3 с Power Delivery до 100W), свързвайки хъба към свободен порт USB‑C на твоя компютър.

Успоредно с това ти предлага един мрежов порт Gigabit Ethernet (1Gbps), за да комуникираш лесно с кабелни локални мрежи, както и един изход HDMI за свързването на монитор с резолюция 720p/1080p и 4K!
D-Link 8‑in‑1 USB‑C Hub
 
 
Надеждна работна станция!
Наслади се на една надеждна работна станция, свързвайки хъба към USB-C порт на твоя компютър. Можеш да получиш директен достъп до локална мрежа със скорости Gigabit, да разшириш работната повърхност с 2-ри монитор, да прехвърляш файлове от карти SD/microSD и устройства USB 3.0 или да заредиш лаптопа си. Едновременно.
 
 
Бързо и сигурно прехвърляне на файлове!
Сега можеш да прехвърлиш всички файлове от някоя карта SD или microSD на твоя компютър, използвайки четеца за карти Dual (Slot SD/microSD) на хъба. Идеален за бързо сваляне на снимки и видеа от дигитален фотоапарат, смартфон, таблет или PC.
 
 
Разширяване на работната повърхност!
Използвай HDMI на хъба, за да разшириш екрана си с втори монитор, в реално време с резолюция [email protected] 30Hz. А благодарение на обратната съвместимост, можеш да свързваш и монитори 720p или 1080p!
 
 
Дава енергия на устройствата ти!
С функцията Power Delivery, можеш да заредиш лаптопа си, запазвайки едновременно с това връзката с периферните ти USB устройства. Просто свържи зарядното USB-C към USB-C порта на хъба, за захранване чрез него, но и чрез твоя лаптоп!

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >