Моята кошница

FiiO DAC & AMP K3

Каталожен номер: 3086631
199.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед 

Усилвателят разполага с 2 USB аудио режима, PCM384k/DSD256 декодер, двоен изход за слушалки, двоен дигитален изход и ADC управление на звука. LPF филтърът осигурява гарантирано изчистен звук без деформация с изходен импеданс 16Ω, 320 mW. Снабден с USB type-C вход за зареждане и система за сигурност при свръхнапрежение. Благодарение на суичовете за високи и ниски честоти (бас) на звука, ще можеш да се насладиш на перфектен звук докато гледаш филми или разцъкваш на игри! С елегантен и минималистичен дизайн, удобен за ползване навън и за носене в джоба си!

 

Turbo-X
 
 

Неповторимо PC озвучаване!

Благодарение на PCM384k/DSD256 декодерите си и на кристалните генератори, всеки дигитален звук, който минава през усилвателя ще бъде предаден и подсилен без излишна деформация с невероятна точност, единственото което трябва да направиш е да свържеш K3 с компютъра си чрез USB! А VELVET  SOUND технологията на АКМ АК4452 чипа гарантира високо качество на звука, докато аналоговите звукови честоти се предават чрез специален LPF филтър и управляваща интегрална схема.

 
 

АDС управление без деформация на звука!

АDC управлението гарантира стабилност при канализирането на звука. Допълнително приимущество на управлението е възможността за конфигурирането му според нуждите на потребителя с желаната от него сила и точност. Усилвателя е съвместим с различни  модели слушалки независимо от тяхната чуствителност и техническите им характеристики.

 
 

Компактен дизайн, изключителна съвместимост! 

К3 е оборудван с два жака 3.5 мм и 2.5 мм, с автоматична идентификация на звука. Благодарение на алуминиевото си покритие и компактния дизайн, усилвателят е удобен за носене и ползване във всякакви условия. Снабден още с два USB режима на свързване (1.0 и 2.0), така че да се насладиш на музика без инсталация на драйвъри или в случай, че свързването се прави с по-взискателни приложения и устройства за работа, винаги ще можеш да активираш 2.0 режим за автоматично декодиране на звука. С RGB осветление, което показва вида на дигиталния звук произведен от усилвателя и потвърждава за функционалността на свързаните устройства.

 
 

Конфигурирай високи и ниски честоти на звука с 2 суича!

Суичът Bass предоставя възможност за проследяване и на най-ниско честотните звуци с отлично качество, докато чрез суича Gain ще можеш да конфигурираш с прецизност високите честоти на звука според нуждите си! Наслади се на игри, филми и песни с висококачествен и прецизен звук чрез K3 усилвателя!

Характеристики
    • Честотен диапазон 20Hz - 80kHz
    • Размери 7 x 5.8 x 2.2 cm
    • Тегло 82 g
    • Други характеристики SNR: ≥113dB, SNR: ≥115 dB, Bass Boost: 0/+6dB
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >