Моята кошница
свежо

Transcend SSD Rugged Portable 480GB

Малки размери, високи скорости, голяма вместимост! Със свързване USB 3.1 (Gen 2) към Type-A/Type-C, софтуер Transcend Elite и здраво Military Grade покритие, ще го носиш винаги с теб!
Каталожен номер: 3291995
349.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 32.57 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Лек и здрав - с размери на кредитна карта - външният SSD ESD350C Rugged Portable на Transcend с вместимост 480GB е идеален за бързото и сигурно прехвърляне на данни!

Снабден с памет 3D NAND flash за скорости на запис/четене 1050 MBs и 950 MBs съответно, изключително устойчиво покритие (0°C ~ 60°C), няма механични части и разполага с кабели Type-A/Type-C за директна и безпроблемна on-the-go употреба. Съвместимостта* с Mac и Windows PCs го прави идеален за всички потребители.

 

* Идва форматиран като exFAT. Някои мобилни устройства изискват FAT32.

Turbo-X
 
 
Впечатляващи скорости!

Външният диск ESD350C 480GB разполага с USB 3.1 (Gen 2) и поддържа UASP (USB Attached SCSI Protocol), предоставяйки скорости на трансфер до 1050MB/s, надвишавайки производителността на конкурентните модели. Какъв е резултатът? Дори файлове 20GB се прехвърлят за 30 секунди!

 
 
Запазва хладнокръвие!

С покритие от алуминиева сплав за перфектно отвеждане на топлината и защита, SSD дискът 480GB работи с изключително високи скорости, но не загрява. Вграденият динамичен механизъм за термичен контрол на диска гарантира, че PCIe-based средството за съхранение на Transcend осигурява изключителна издръжливост и максимална стабилност!

 
 
Елегантна и устойчива конструкция!

ESD350C на Transcend идва с елегантно, твърдо покритие от каучук, което е удароустойчиво, съчетавайки стила с постиженията. Със система за защита, която отговаря на американските военни стандарти, гарантира, че данните, които се съхраняват в диска ще бъдат напълно защитени. Компактен и мобилен, побира се удобно в джоба ти, за да бъде с теб навсякъде.

 
 
Увеличи мястото за съхранение!

С вместимост 480GB, за да имаш достатъчно място за създаване на backup и съхранение на изображения с висока резолюция, 4K видеа и други файлове! Съвместим с операционните системи Windows (7 или по-нова версия) и macOS (10.5 или по-нова версия), идва с кабел USB Type-C и USB Type-C към Type-A, за да работи с компютри с порт USB Type-C или USB 3.1.

 
 
Софтуер Transcend Elite

Transcend Elite е усъвършенстван софтуер, съвместим с macOS, Windows и Android, който ти помага да управляваш данни. Наличен като приложение, можеш да го изтеглиш безплатно от уебсайта на Transcend и от Google Play Store. Разполага с възможности за създаване на backup, криприране на данни, сихнронизация на файлове, създаване на резервни копия (backup) в cloud и функции за заключване на дискове.

Характеристики
    • Вместимост 480 GB
    • Интерфейс на свързване USB 3.0
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >