Моята кошница

Seagate External HDD 2.5" Backup Plus Portable 4TB Black

Модерен дизайн, вместимост 4TB, малки размери и усъвършенствани backup функции за сигурност на твоите данни!
Каталожен номер: 3265463
199.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 35.16 лв. / месец )
При теб между 10.03 и 11.03.2021
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Снимки, филми, документи, данни от компютъра, смартфона, конзолата ти. Дигиталният ни свят се състои от хиляди малки и големи файлове, които се увеличават всекидневно с бързи темпове. 

От Seagate вярват, че управлението на тези файлове, независимо от коя платформа произлизат, трябва да става бързо, лесно, ефективно и най-главното, без допълнително финансово натоварване. Затова създават премиум серията преносими твърди дискове с голям капацитет Backup Plus Portable, която ще ти помогне да балансираш нещата.

С изчистен, но модерен дизайн и гъвкав интерфейс на свързване (USB 3.0/2.0) позволяват лесното съхранение на всички твои необходими данни, като се придружават от специален софтуер, за да правиш backup копия на Windows и Mac системи с един клик!

Turbo-X
 
 
Изтънчен стил, голяма вместимост!

Новата серия преносими твърди дискове Backup Plus Portable на Seagate идва с модерен дизайн и алуминиева конструкция, допълвайки идеално твоя стил, за да съхраняваш и пренасяш годишните данъчни документи или непрекъснато нарастващите колекции със снимки с висока резолюция!

 
 
Свързване USB 3.0

С вместимост до 5TB, външните твърди дискове от серията Backup Plus Portable предоставят съвместимост със стандартите USB 3.0 и USB 2.0, така че да можеш да ги използваш out-of-the-box с нови и по-стари десктопи/лаптопи, както и с операционни системи Windows и macOS.

 
 
Създаване на backup копия

Преносимите дискове Backup Plus Portable предлагат серия полезни инструменти, за да създаваш backup копия с един клик. Предоставят ти възможност да програмираш автоматични резервни копия (Customisable Backup & Auto Sync) на почасова, дневна, седмична или месечна база, както и клониране на папки за непрекъснато, професионално управление на твоите файлове.

Характеристики
    • Тип 2.5 inches
    • Вместимост 4 TB
    • Интерфейс на свързване USB 2.0 / USB 3.0
    • Цвят Черен
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >