Моята кошница

WD External HDD 2.5" Elements SE 500GB Black

С компактен дизайн, вместимост 500GB и съвместимост с устройства USB 2.0 и USB 3.0, идеално предложение за работа on-the-go!
Каталожен номер: 3533131
75.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 3 гаранция
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Идеален за съхранение на всякакви типове файлове (документи, снимки, видеа и др.), преносимият твърд диск WD Elements SE ще отговори на твоите "on-the-go" нужди, предоставяйки място за съхранение 500GB, високи скорости на трансфер на данни и съвместимост с устройства USB 2.0 и USB 3.0.

С опростен дизайн и атрактивна визия, WD Elements SE ще допълни перфектно твоя компютър, лаптоп или декстоп.

Прехвърляй файлове, освобождавайки място от твърдия диск на лаптопа си или пази backup копия с надеждността на Western Digital.
WD Elements SE 500GB
 
 
Качество с подписа на WD
Устойчивото покритие е създадено така, че да издържа при ежедневното пренасяне. Този външен хард е идеалното предложение за всеки "road warrior", който пътува често или работи "on-the-go".
 
 
Имаш контрол с WD Discovery
Софтуерът WD Discovery ще ти помогне с контрола на WD Drive Utilities (sleep timer, LED control и др.), но и с форматирането на диска. Твърдият диск е форматира в NTFS за използване с Windows компютри (все пак може да се форматира подходящо и за използване с компютри с други операционни системи).
 
 
Компактен дизайн
Компактен, малък и лек, така че се пренася лесно. Разполага с устойчиво покритие, проектирано така, че да издържи на всекидневните предизвикателства. Устойчив на вибрации и изключително надежден, гарантира високи нива на защита на данните ти.

Характеристики
    • Вместимост 500 GB
    • Тип 2.5 inches
    • Интерфейс на свързване USB 3.0
    • Цвят Черен
    • Опаковка Retail
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >