Моята кошница
свежо

WD HDD External 2.5" Game Drive 2TB P10 Black

Преносимо място за съхранение на твоята любима колекция от игри за конзолата или компютъра!
Каталожен номер: 3314081
189.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 33.39 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
WD BLACK™ P10 Game Drive 2TB предлага на конзилата или компютъра ти необходимите инструменти за оптимизиране на производителността, за да запазиш конкурентното си предимство! 

Всеки компоненти на дисковете WD BLACK™ е специално проектиран, за да подобри твоя gaming, независимо какво играеш. Със скорости до 140ΜΒ/s (скорост на четене по време на вътрешни тестове) и с допълнително място за съхранение, вече можеш да насочиш играта в желаната от теб посока!

Съвместим с Playstation™ 4 Pro или PS4 с версия на софтуера на системата 4.50 или по-нова, Xbox One™, Windows® 8.1, 10 и macOS 10.11+.
WD P10 Game Drive 2TB
 
 
Разшири полето си на действие!
Тъй като колекцията ти от игри нараства, имаш нужда от място, за да съхраняваш многожеланите нови заглавия, заедно с допълнително пространство, за да запазиш любимите си стари игри. С вместимост 2TB, твърдият диск WD BLACK P10 Game Drive ти осигурява точно това, от което се нуждаеш!
 
 
Вземи игрите навсякъде с теб!
Влез в играта бързо, където и да се намираш! Високият индекс на мобилност и устойчивостта на твърдия диск WD BLACK™ P10 Game Drive ти дава възможност да пренасяш колекцията си от игри, където и да отиваш. Свържи го към устройството си и си готов да играеш всяка игра от твоята любима колекция!
 
 
Надеждно решение!
Геймърите се доверяват напълно на WD BLACK™. Поверяват своите "животи" и "saves". С премиум дизайн, стабилност, висока устойчивост и скорости до 140ΜΒ/s (скорост на четене по време на вътрешни тестове), както и 3-годишна ограничена гаранция, ще бъдеш сигурен, че ще бъде с теб във всяка трудна мисия!

Характеристики
    • Вместимост 2 TB
    • Интерфейс на свързване USB 3.2
    • Цвят Черен
    • Опаковка Retail
    • Съвместимост PS4/ Xbox One/ PC/ Mac
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >