Моята кошница

Lacie HDD External 2.5" Fuel Wi-Fi 1 TB Black

Каталожен номер: 2731886
249.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 43.99 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

LaCie Fuel идва с уникален дизайн и вместимост 1TB, за да съхраняваш над 500 филми, хиляди снимки, песни, документи и всичко, за което още можеш да се сетиш. Свързва се с устройствата ти или безжично чрез Wi-Fi, или кабелно чрез USB 3.0! С възможност за безжично свързване на до 5 устройства едновременно и възпроизвеждане на мултимедийни файлове на твоя смартфон чрез mobile app, ще се превърне в център за забавление.

Turbo-X
 
 

Трансфер на файлове с високи скорости

Благодарение на безжичния диск LaCie Fuel, трансферът на файлове от и към компютъра ти се осъществява без кабели, само с няколко клика, тъй като се появява на компютъра или таблета ти като стандартен външен хард. Разполага и с порт USB 3.0, за да прехвърляш без проблем дори данни и файлове с голям обем. Също така, можеш да управляваш файловете, които имаш в Dropbox или Google Drive, за да споделяш снимки с всички твои приятели.

 
 

Лесен достъп

LaCie Fuel се свързва лесно с iPad, iPhone или MAC чрез Wi-Fi. С вместимост 1TB можеш да съхраняваш над 500 филми, хиляди снимки, песни и документи, до които ще имаш директен достъп, без сложни процедури. Работи непрекъснато до 10 часа, за да не прекъсва нищо работата или забавлението ти.

 
 

Споделя

Външният твърд диск LaCie Fuel създава твоя Wi-Fi мрежа, тъй като позволява да се свържат и да имат достъп до съдържанието му до 5 устройства едновременно. Също така, можеш да се насладиш на филм с HD резолюция с цялото семейство, когато сте на пътешествие или екскурзия, тъй като можеш да направиш streaming video HD на до 3 устройства едновременно. Може да се използва и за достъп до интернет на 4 устройства. Единственото, което трябва да направиш, е да го свържеш към близкия Wi-Fi Hotspot и да споделиш връзката с устройствата си.

Turbo-X
 

Един tap е достатъчен

Изтегли приложението LaCie Media на твоя iPad или iPhone, за да получиш директен достъп до място за съхранение на филми, снимки и музика 1TB!

Turbo-X
 
PC или Mac? Свързва се и с двата

Оборудван с порт USB 3.0, LaCie Fuel е съвместим с всеки компютър, за да прехвърляш голям обем данни с бързи скорости.

Turbo-X
 

AirPlay

Съвместим с технологията AirPlay, LaCie Fuel ти позволява възпроизвеждането на филми на твоя iPad чрез Apple TV, да възпроизвеждаш любимата си музика чрез iPhone на airplay колонките си или да презентираш снимките си от Instagram на TV.

Характеристики
    • Вместимост 1 TB
    • Тип 2.5 inches
    • Интерфейс на свързване USB 3.0 / WiFi
    • Цвят Черен
    • Опаковка Retail
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >