Моята кошница
свежо

Logitech Web Camera B525 HD

Идеална за професионалисти, които работят в движение благодарение на малкия размер, сгъваемия дизайн и възможността за завъртане на 360°!
Каталожен номер: 2822598
109.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Уеб камерата Logitech B525 HD е идеална за всички, които работят в движение и искат да имат камера на всяка среща, където и да се намират.

Компактният й размер и сгъваемият й дизайн те улесняват по време на пътуване, а щипката й ти позволява да я поставяш с лекота на лаптопа си или всяко друго устройство.

Видеото с висока резолюция на B525 осигурява чиста картина, която могат да видят всички участници, дори при слабо осветление благодарение на технологията RightLight 2.

 

Turbo-X
 
 
Картина и звук с високо качество

Качеството на картината е важна за работните ти срещи. Logitech B525 HD, с възможност за заснемане на видео с резолюция Full HD 1080p при 30 кадъра в секунда, предоставя чиста картина, дори в условия на слабо осветление. Разговаряй с всеки, в която и да е точка от света, само с три лесни стъпки: включи компютъра си, монтирай уеб камерата с помощта на щипката и отмести затвора.

 
 
Сертифицирана за Skype for Business

Уеб камерата Logitech B525 HD разполага със сертификат за Skype for Business и Cisco Jabber, като предоставя подобрена интеграция с продуктите на BlueJeans, Broadsoft, LifeSize Cloud, Vidyo и Zoom.

 
 
Лесни настройки, лесна за използване

Свържи я и я активира, за да започнеш срещата си на часа. Уеб камерата Logitech B525 HD работи с всички популярни приложения за телеконференции за PC/Mac. Сгъваемата конструкция ти позволява да я носиш навсякъде с теб. Просто я свързваш към компютъра си и започваш видеоразговорите.

Характеристики
    • Резолюция на видео 1920 x 1080 pixels
    • Широкоъгълен обектив Да
    • Автофокус Да
    • Микрофон Вграден
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >