Моята кошница

Belkin Wireless IP Camera F7D7602AS - Wemo

HD IP камера, напълно съвместима с приложението WeMo, за да наблюдаваш дома и любимите си хора!
Каталожен номер: 2420171
139.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Ако желаеш не само да наблюдаваш децата си, възрастните си роднини или домашните си животни, но и да общуваш с тях с картина и звук, тогава IP камерата Belkin NetCam HD+ е точно за теб! Инсталирай приложението WeMo на твоя смартфон или таблет и разговаряй с хората, които се намират в помещението с камерата чрез вградения микрофон. Също така, можеш да синхронизираш функциите в твоя дом с останалите smarthome устройства Belkin, така че например да се включва осветлението, когато има някакво движение!

IP Camera Belkin F7D7602AS Wemo
Turbo-X
Приложение
WeMo

IP камерата е съвместима с приложението WeMo, чрез което можеш можеш да свържеш всички твои устройства към смартфона или таблета си, за да програмираш функциите им.

Turbo-X
Резолюция на камерата
HD 720p

Осигурява кристална картина с висока резолюция 720p, за да виждаш в детайли всичко, дори когато правиш zoom.

Turbo-X
Функция
Нощно снимане

Идеална е за 24-часово наблюдение, защото може да снима дори в тъмното. Разполага с infrared LED светлина и локализира лесно движение и звук на разстояние до 8 метра.

Turbo-X
Свързване
Wi-Fi

С възможност за безжично свързване към локалната ти мрежа чрез Wi-Fi, можеш да включиш live streaming mode и да наблюдаваш в реално време всичко на твоя монитор.

 
WeMo app

Belkin NetCam HD+ разполага с големи възможности, особено, ако прибавиш съвместимостта с приложението WeMo. Изтегли го на Android или iOS устройството си, свържи всички твои smarthome Belkin устройства и ги контролирай от сензорния дисплей на твоя смартфон или таблет. Какво означава това? Автоматизира напълно функциите в твоя дом и осигурява безопасност на твоите деца, възрастните членове на семейството и домашните ти любимци!

Turbo-X
 
Улавя движение и звук

Улавя всяко движение и всеки звук в помещението, в което е поставена и прехвърля автоматично информацията към твоя смартфон или таблет, за да можеш да провериш дали има някаква опасност.

Turbo-X
 
Съвместимост с iOS и Android

Достъпът е изключително лесен, когато имаш Wi-Fi, защото е напълно съвместима с iOS (8 и следващи версии) и Android (4.1 и следващи версии) устройства, така че да изтеглиш приложението WeMo и да оставиш останалото на камерата.

Turbo-X
 
Функция Push-to-talk

Можеш да влезеш в контакт с всеки, който се намира в помещението с камерата. Единственото, което трябва да направиш, е да говориш по смартфона или таблета си, а гласът ти ще се чуе в помещението. Също така, камерата разполага с вграден микрофон, за да чуваш събеседниците си!

Характеристики
  • Сензор CMOS
  • Максимална резолюция 1280 x 720 pixels
  • Максимален брой fps 25 кадъра/секунда
  • Апертура f / 2.0
  • Безжично свързване 802.11 b/g/n
  • Други характеристики Сензор за звук/ Сензор за движение/ Уведомяване чрез mail/ Вграден микрофон/ Функция 2-Way Audio/ Програмиран запис
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >