Моята кошница

TP-Link IP Camera Tapo C310

Outdoor Security Wi-Fi с възможност за кабелно или безжично свързване, Night Vision, усъвършенствани сензори за движение, двупосочна комуникация и приложение Tapo!
Каталожен номер: 3561402
84.98 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Камерата Outdoor Security Wi-Fi Tapo C310 на TP-Link е идеално предложение за наблюдение на открити пространства, с усъвършенствани характеристики, възможност за запис на карта microSD* (до 128GB), лесна инсталация и поддръжка на гласови команди (Google Assistant & Amazon Alexa)*.

С устойчивост на вода и прах (IP66), възможност за безжично и кабелно свързване, качество на картината FHD+ (2304 x 1296) и Night Vision (30m), може да се постави върху равна повърхност или на стената за най-добри резултати.

Също така, благодарение на проследяването на движение, можеш да получаваш нотификации директно на смартфона, когато има съмнително движение в дома ти. Интегрира високоговорител и микрофон за двупосочна комуникация!

* Не се предлага на всички езици и във всички държави.
IP Camera TP-Link Tapo C310
FHD+
Резолюция на видео
Full HD+
С резолюция Full HD+ (2304 x 1296) ще виждаш детайлно какво се случва в помещението, когато не си там.
WiFi 2,4GHz
Свързване в мрежа
Wi-Fi с 128-bit AES
С възможност за безжично свързване чрез Wi-Fi, можеш да бъдеш в live streaming mode и да наблюдаваш всичко с висока резолюция, чрез специалния mobile app.
Motion Sensor
Сензори
За движение
С интелигентно локализиране на движение, запис на видео, нотификации в реално време, ще ти помогне да предотвратиш опасни ситуации.
Extended Night Vision
Нощен режим
До 30m
Можеш да наблюдаваш дома или офиса си, дори при оскъдна или никаква светлина, благодарение на нощния режим (850nm IR LED).
IP66
Устойчивост
Водоустойчивост
Със сертификат за устойчивост на вода и прах (IP66), може да се използва на открито и в среда с неблагоприятни условия.
 
 
Локализиране на движение!
Нотификацията за локализиране на движение означава, че Tapo C310 ще разбере кога трябва да те информира за някой инцидент, директно на смартфона ти. Искаш да наблюдаваш домашния си любимец, когато не си в твоя дом или външните пространства на твоята къща или офиса? Никакъв проблем. Също така, вградената сирена и функцията за осветление ще накарат всеки нежелан посетител да избяга.
 
 
Гледай всичко с висока резолюция
Tapo C310 предоставя изключително качество на картината, тъй като 3MP (1/2.7") и резолюцията 2304 × 1296 гарантират, че дори отдалечените участъци ще бъдат показани ясно и детайлно. Освен това, блендата F2.2 и режимът Night Vision (850 nm IR LED) увеличават значително видимостта в тъмното.
 
 
Свържи я с кабел или безжично
Tapo C310 не те ограничава, тъй като ти дава възможност да я свържеш към локалната си мрежа както искаш. Или кабелно чрез вградения мрежов порт, или безжично (чрез Wi-Fi 802.11b/g/n с WPA/WPA2-PSK).
 
 
Остани спокоен и през нощта!
Дори ако цари пълен мрак, Wi-Fi Camera Tapo C310 на TP-Link ще запечата това, което искаш да видиш благодарение на възможността за нощно снимане, предоставяйки сигурност при всякакви условия, чрез вградените IR LEDs (850nm IR LEDs).
 
 
Издържа на трудностите!
Умната IP камера на TP-Link е изключително издръжлива. Така, издържа на слънце и топлилна, на прах, на силен вятър и дъжд, както и на температури, които варират от -25°C до 45°C. Разполага със сертификат IP66 за устойчивост на дъжд и прах. Това означава, че независимо от времето и условията, ще имаш на твое разположение картина на пространството ти, когато пожелаеш.
 
 
Двупосочна комуникация
Направи така, че присъствието ти да се усеща, когато сметнеш за необходимо - напр. за да говориш с куриера, пристигнал пред дома ти с пратка - благодарение на вградения микрофон и високоговорителя. Гледай и слушай в реално време и говори чрез мобилното си устройство - смартфон или таблет - за да предадеш звук на живо, сякаш си там.
 
 
Приложение Tapo Camera
Безплатното приложение Tapo Camera разполага с всички функции, от които имаш нужда: предоставя Live View, дава достъп до по-стари записи на камерата, дава ти възможност да контролираш определени моменти във времето и разбира се, да правиш лесни и бързи настройки на камерата от дисплея на твоя смартфон.

Характеристики
    • Сензор 1/2.7" Progressive Scan CMOS
    • Максимална резолюция 2304 x 1296 pixels
    • Бленда на обектива f / 2.2
    • Максимален брой fps 15 fps
    • Поддържани видео формати H.264
    • Порт Ethernet 1xEthernet
    • Безжично свързване 802.11 b/g/n
    • Съвместима карта памет microSD до 128 GB
    • Други характеристики Сензор за движение / Функция 2-Way Audio / Водоустойчив сензор / Вграден микрофон / Възможност за монтаж на открито
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >