Моята кошница
свежо

PowerVision Drone PowerDolphin Wizard

Каталожен номер: 3387933
1839.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 56.70 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

 

PowerDolphin е многофункционален дрон, който има редица функции: пускане на стръв, търсене на риба и заснемане на кадри на и под повърхността на водата. Разполага с 4K UHD камера, която ще удовлетвори изискванията и на най-взискателните рибари, както при снимане под вода, така и над вода. Тя се върти 150° нагоре и 70° надолу, давайки ти ненадминат 220° ъгъл на снимане и незабравимо визуално изживяване. Дистанционният контролер и приложението Vision+ 2 осигуряват предаване на изображения в реално време и редица други функции.

Снабден е с усъвършенствана SRS функция (Система за самокоригиране на позиция), която се включва автоматично в случай, че дронът се е преобърнал по време на плаване. Заедно с функцията за връщане към зададенo от теб място, PowerDolphin ти гарантира безопасно плаване.

Може да използваш този дрон в комбинация със сонара за намиране на риба PowerSeeker, за да търсиш риба по интелигентен и мобилен начин. Така получаваш своевременна информация за намерената риба и отчетените подводни условия, а в допълнение PowerDolphin ти препоръчва локации, където риболова ще бъде успешен.

PowerDolphin Wizard ключва: дрон PowerDolphin, Remote Controller, Waterproof Storage Bag, PowerSeeker и Bait Box (максимален обхват на управление: 805 метра). 

Turbo-X

Характеристики
  • Камера Да
  • Резолюция на камерата 4K 4096x2160 pixels
  • Сензор 1/2.3" CMOS
  • Обхват 350 m
  • Капацитет на батерията 5800 mAh
  • Максимална скорост 4.5 m/s
  • Други характеристики Максимално време за плаване: 2 часа и 30 минути. ARHS (Automatic Return-home System). ASRS (Automatic Self-Right System)
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >