Моята кошница

Сглобяема кола Air Power Engine

Научи основните алтернативни източници на енергия, докато създаваш своята сглобяема кола!
Каталожен номер: 2632268
37.50 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Сглоби лесно иновативния автомобил, който се задвижва с въздух като алтернативна форма на енергия. Без двигател, без батерия, просто със силата на въздуха. Комплектът включва манометър за по-лесна употреба. Единственото, което трябва да направиш, е да напълниш контейнера със сгъстен въздух. Процедурата е изключително забавна.

Turbo-X
Turbo-X
Възраст
10+

Подходяща е за деца над 10 години.

Turbo-X
Пол
Момчета и момичета

Идеална за момчета и момичета, които се интересуват от технологии и конструкции.

 
Вятърната енергия се превръща в игра

Сглоби лесно иновативния автомобил, който се движи със сгъстен въздух. Не се нуждае от двигател или батерия, за да се движи, единствено от силата на въздуха. С помощта на индикатора за "запълване" с манометъра, можеш да измериш обема на сгъстения въздух, така че да избереш колко далече искаш да стигне колата. Колкото повече е сгъстеният въздух, толкова по-далече ще стигне. Разбира се, има предпазна клапа, която се отваря, когато е прекалено много.

 
Колко далече ще стигнеш?

Процедурата по "зареждането" е лесна и забавна. Може да я видиш на видеото. Колата може да измине до 50 метра за 35 секунди, независимо от времевите условия.

 
Алтернативните източници на енергия

Използването на бензин има катастрофални последици върху околната среда, като наличностите са започнали да се изчерпват. Автомобилните производители го знаят, така че инвестират огромни суми и много време, за да открият алтернативни източници на гориво. Един от тези източници е въздушната сила. Така работи и този автомобил. Използването на въздуха като източник на енергия е не само щадящо околната среда, но и икономично, тъй като не се изчерпва и е безплатно.

Характеристики
    • Тип Stem
    • Предписания За момчета и момичета на възраст 10+
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >