Моята кошница

Belkin Wireless Charger 1 Port Black 15W

По-бързо, безжично зареждане до 15W за всички устройства, съвместими с протокола Qi, с високо качество на изработка и гаранция от Belkin!
Каталожен номер: 3643751
79.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Fast Wireless Charging Made Simple: сертифицираният безжичен BOOST↑UP™ Wireless Charging Pad 15W на Belkin е идеално решение за зареждането на твоите устройства, в дома или в офиса.

Предоставя до 15W за оптималното безжично зареждане на всеки смартфон, съвместим с Qi стандарта. Тази висока мощност осигурява по-бързо зареждане от фабричните зарядно, които обикновено придружават смартфоните. Отличните резистори в безжичното зарядно устройство свеждат до минимум смущенията, гарантирайки че продължителността на живот на батерията и функциите на смартфона не се нарушават.

Belkin BOOST↑UP™ Wireless Charging Pad 15W е съвместим с технологията Quick Charge 3.0, придружава се от кабел USB-A to micro-USB (1,2m) и зарядно QC™ 3.0 24W.
Belkin BOOST↑UP™ Wireless Charging Pad 15W
 
 
Непрекъснато и стабилно зареждане!
Qi е стандарт за безжично зареждане, който принадлежи на Wireless Power Consortium. Целта му е да предоставя безжично зареждане лесно и безопасно, осигурявайки успоредно с това съвместимост с всички устройства (Apple, Samsung  и др.), които го поддържат. Всички безжични зарядни на Belkin отговарят на стандартите за безжично зареждане Qi, определени от WPC. Освен това, BOOST↑UP™ Wireless Charging Pad 15W е съвместим с повечето тънки калъфи (с дебелина до 3mm).
 
 
Откриване на чужди предмети
LED светлина те информира, че мобилният телефон е правилно поставен върху зарядното и се зарежда, като също така те предупреждава за чужди предмети (ключове, монети, дебитни карти), които се намират върху безжичното зарядно и може да повлияят на зареждането. Откриването на чужди предмети (Foreign Objet Detection - FOD) помага на зарядното да не излъчва излишна топлина и енергия, които могат да повредят смартфона ти или други чувствителни на топлина предмети.

Характеристики
    • Тип Безжично зарядно
    • Съвместимост Smartphones
    • USB порт 24W
    • Цвят Черен
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >