Моята кошница

Creative Sound Card Soundblaster Z

Мощна звукова карта със signal-to-noise ratio 116dB, нулеви смущения във функцията на микрофона и специално разработени технологии за 3D & surround ефекти!
Каталожен номер: 2568748
189.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 33.39 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

В рамките на серията SoundBlaster Z, тази мощна PCIe звукова карта представлява това, от което се нуждаеш за игри, музика и мултимедийни прожекции. Идва с един впечатляващ beamforming микрофон, който предотвратява шума в звука на гласа ти. Технологиите CrystalVoice Focus, SBX Pro Studio и Multi-channel Surround повишават производителността, поддържани винаги от многоядрения звуков процесор, Sound Core3D. Soundcheck: checked!

Creative sound card Soundblaster Z
 
35 пъти по-чист звук!

Signal-to-noise ratio (SNR) характеризира в каква степен сигналът е обхванат от шум. В конкретния случай, SNR е 116dB, което съответства на качество на звука 99.9%, тоест почти нулеви шумове. Това означава 35.4 пъти по-добър звук от този, който произвежда звуковата карта на една много добра дънна платка.

 
Нулеви смущения? Mic drop!

В комбинация с функцията CrystalVoice Focus, beamforming микрофонът създава едно звуково поле, което предотвратява шума в звука, позволявайки да се чува гласът ти с изненадваща яснота. Той е стереофоничен и разполага с втори, вграден, насочващ микрофон. Заедно улавят по-голям честотен диапазон, а кабелът с дължина 1.8m ти позволява да направиш лесно желаните от теб гейминг настройки, където и да се намира твоят компютър.

Turbo-X
 
Технология SBX Pro Studio

Тази технология ти позволява да чуваш всичко по-реалистично от всякога, както и да се наслаждаваш на 3D ефектите в sound design на игрите, без значение дали използваш колони, или слушалки.

Turbo-X
 
Процесор Sound Core3D

Многоядреният процесор Sound Core3D е специално проектиран така, че всички функции на картата да се изпълняват вътрешно и да не занимават централния обработващ модул. По този начин, общата производителност на твоето PC става по-висока и ефективна.

Turbo-X
 
Multi-channel surround

Свържи картата към система за домашно кино чрез цифров кабел и се наслади на sci-fi филми и сериали с висока достоверност на звука, тъй като SoundBlaster Z превръща всеки стереофоничен или многоканален звук в surround!

Характеристики
  • Брой канали 5.1
  • Интерфейс на свързване PCI Express
  • Операционна система Windows 7 (32-bit & 64-bit) / Windows 8 (32-bit & 64-bit)
  • Кодиране на звука DTS / Dolby Digital
  • Signal Noise to Ratio 116 dB
  • Microphone in 1xMicrophone in
  • Други характеристики 2xLine In. 5xLine out
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >