Моята кошница

Belkin 3-in-1 Wireless Charger for iPhone/Watch/AirPods Black

Безжично зарядно 3-в-1 от Belkin. Зареди твоя iPhone, Apple Watch или AirPods, дори и едновременно! Поддържа функция "Nightstand"!
Каталожен номер: 3541762
229.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 40.46 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Благодарение на безжичната стойка за зареждане на Belkin, можеш да зареждаш безжично и бързо (7.5W) твоя iPhone, Apple Watch чрез магнитния модул, с който разполага, както и твоите AirPods (5W), дори и едновременно!

Безжичното зарядно устройство поддържа функцията "Nightstand" за Apple Watch и разбира се позволява зареждането на твоя iPhone без да е необходимо да сваляш защитния му калъф. Разполага с LED индикации, за да виждаш лесно състоянието на зареждане на устройствата си, като е изключително безопасно, притежавайки сертификат Qi.

Belkin BOOST↑CHARGE™ 3-in-1 стойката за зареждане е съвместима с iPhone 8 или по-нови модели, с всички модели Apple Watch, с AirPods, които разполагат с калъф за зареждане, както и с AirPods Pro.
Belkin BOOST↑CHARGE™ 3-in-1 Wireless Charger
 
 
Съвместимост с калъфи
Безжичната стойка за зареждане 7.5W може да зареди нормално твоя iPhone, дори ако е защитен от тънък калъф (с дебелина до 3mm). Следователно, не е необходимо да сваляш калъфа от устройството, преди да го поставиш за зареждане.
 
 
С LED индикации
Благодарение на LED индикациите, можеш лесно да следиш състоянието на зареждане на всички устройства. Белият цвят показва, че устройствата са в процес на зареждане, а жълтият цвят показва, че е възникнала грешка (напр. локализиран е чужд предмет, устройството не е подравнено добре и др.).
 
 
Сертификат Qi
Belkin BOOST↑CHARGE™ 3-in-1 притежава сертификат Qi и това означава съвместимост и с други устройства, които използват същата технология за безжично зареждане. Също така е напълно безопасно.

Характеристики
    • Съвместимост Smartphones / AirPods / Apple Watch
    • Тип Безжично зарядно
    • Цвят Черен
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >