Моята кошница

Logitech Mouse MX Ergo Wireless

Иновативен trackball с регулируем наклон под ъгъл от 0 до 20 градуса, за максимално удобство в зависимост от нуждите ти и възможност за свързване към много компютри!
Каталожен номер: 2749173
209.99 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 37.10 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

MX ERGO е иновативен trackball, който е насочен към потребители, които търсят алтернативно решение за мишка и touchpad. Разполага с регулируема основа, която осигурява персонализирано удобство с възможност за наклон от 0 до 20 градуса. Също така, технологията FLOW на Logitech позволява свързване към много компютри едновременно, а батерията само с едно зареждане осигурява до 4 месеца автономия.

Turbo-X
 
 
Новото поколение на удобство

Най-иновативният trackball на Logitech е създаден за любителите на trackball и за онези, които търсят алтернативни решения за мишка и touchpad. Намалява напрежението в мускулите до 20% в сравнение със стандартната мишка. MX ERGO разполага с изключителна регулируема основа за персонализирано удобство и последна технология за проследяване, скролиране и управление на дейността. 

 
 
Комфорт, създаден за теб

Един trackball, създаден специално за теб. Разполага с изключителна, адаптираща се основа, която ти позволява да избереш най-добрия възможен ъгъл между 0° и 20° за по-естествена позиция на ръката и по-голямо удобство.

 
 
Иновативна технология и бутон за прецизна работа

Не са необходими сложни настройки или компромиси с прецизността! Вече променяш скоростта и точността на курсора само с едно натискане на бутона. По този начин имаш пълен контрол лесно и бързо само с натискането на един бутон.

 
 
Прецизен скрол с наклон

Всяка работа става още по-бързо, благодарение на бутоните за бърз достъп! Прецизният скрол на MX ERGO поддържа хоризонтално скролване и функционира като среден бутон.

Turbo-X
 
До 2 устройства едновременно

С технологията FLOW на Logitech можеш да свържеш MX ERGO към до 2 компютъра едновременно и да превключваш от единия към другия.

Turbo-X
 
Бързо зареждане

Автономията на батерията достига до 4 месеца само с едно пълно зареждане. Една минута зареждане осигурява мощност до цял ден в режим на използване.

Характеристики
    • Употреба Desktop / Notebook
    • Сензор Optical
    • Бутони 8
    • Интерфейс на свързване Безжично
    • Цвят Графит
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >