Моята кошница

Turbo-X 360 Face Tracker Base

Прави viral video и instagrammable снимки със стойката за телефон Face Tracker! Свързва се с приложение към твоя смартфон за стабилни кадри, дори ако се движиш!
Каталожен номер: 3625680
29.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
"Роботизираната" стойка за мобилен телефон Turbo-X Face Tracker е новият революционен начин, за да запечаташ любимите си моменти и да ги споделиш в акаунтите си в социалните мрежи!

Изключително лесна за използване, свързва се чрез Βluetooth и включва въртяща се основа на 360°, която ти позволява да правиш снимки и видеа с впечатляващи резултати, както в хоризонтална, така и във вертикална позиция, като може да се постави и на трипод.

С помощта на приложението Apai Genie* може да локализира обекта, който определиш (Object Tracking) и да го следва (Smart Following), завъртайки смартфона ти в зависимост от движението му. Необходима джаджа за фотографи, YouTubers, TikTokers, streamers, но и за всеки, който желае да прави страхотни кадри, във всеки един момент!

* Съвместимост с iOS 10.0 или по-нова версия и Android 8.1 или по-нова версия (изисква се изтегляне и инсталиране). Приема устройства с ширина 56mm ~ 100mm.
Smartphone Base w/t Face Tracker
 
 
Интелигентно проследяване
Вграденият иновативен алгоритъм за проследяване на обекти и функцията за локализиране и заснемане на цел в реално време, позволява на стойката за мобилен телефон Turbo-X Face Tracker да следва изместването на обекти за запис на видео, но и за автоматично снимане.
 
 
Възможност за поставяне на трипод
Стойката за мобилен телефон Turbo-X Face Tracker може да се постави върху трипод, тъй като разполага със специална вдлъбнатина за завинтване. С възможност за регулиране на стойката под ъгъл, завъртане и снимане на 360°, но и автоматично заснемане, подобрява съдържанието ти и му придава професионален вид!
 
 
Apai Genie App и си готов!
Използвай QR кода, който се намира на основата на продукта, за да изтеглиш на смартфона си приложението Apai Genie, чрез което ще се свържеш безжично (чрез Βluetooth) с устройството си. Толкова лесно и достъпно, ще имаш на твое разположение личен "видеограф" 24 часа в денонощието!

Характеристики
    • Съвместимост Smartphone
    • Тип Vlogging
    • Дължина 17 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >