Моята кошница

iXchange Bluetooth Headset Retractable LCD Black

Първата Bluetooth 5.1 слушалка с прибиращ се кабел и LCD дисплей в света, с Qualcomm chipset, вибрация, автономия на батерията до 13 часа и приложение iXchange!
Каталожен номер: 3741850
79.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Гъвкава, надеждна, с изключително качество на звук и лесен контрол за всекидневна употреба, безжичната слушалка iXchange UA-51Pro е готова да подобри комуникацията ти!

Като първата Bluetooth 5.1 слушалка с прибиращ се кабел и дисплей LCD в света, включва технология Multipoint за едновременно свързване с две Bluetooth устройства, за осъществяване на обаждания от два различни телефона (съвместимост с iOS/Android), без да се налага прекъсване на връзката и повторно свързване.

На дисплея можеш да видиш името и телефонния номер на повикващия, пропуснатите обаждания, устройството, с което е свързана, нивото на батерията, а когато разпускаш с музика, името и текста (в зависимост от плейъра) на парчето.
Retractable LCD UA51 Black iXchange
Multipoint
Multipoint
2 устройства
Безжичната слушалка iXchange UA-51Pro поддържа свързване с до 2 устройства за телефония едновременно (Multipoint), за гъвкава комуникация.
13H Battery
Батерия
До 13 часа
С време в режим на готовност 500 часа, до 13 часа автономия на батерията за музика и до 11 часа непрекъснати разговори, тази слушалка е идеална за дългочасови hands-free обаждания.
Bluetooth 5.1
Тип свързване
Bluetooth 5.1
Без кабели и настройки, тъй като се свързва лесно чрез безжична Bluetooth технология, базирана на версията 5.1
 
 
Две устройства едновременно!
Благодарение на функцията Multipoint, имаш възможността да управляваш две свързани устройства едновременно. Например, ако свържеш iXchange UA-51Pro към два телефона, ще можеш да получаваш обаждания и от двата.
 
 
Винаги с теб!
Със специална щипка - проектирана за удобство и стабилно поставяне - iXchange UA-51Pro предлага различни решения за носене. Слушалката се изважда лесно, с едно леко дърпане на кабела, а с натискането на бутон Rewind, се връща в началната си позиция.
 
 
Приложение iXchange
Изтегли приложението на iXchange от електронния магазин на твоя смартфон, за да получиш достъп до функциите на слушалката, като свързване Auto Bluetooth, активиране и деактивиране на вибрацията, звуково известие за входящи повиквания, както и до функцията Tap to Find, за да откриваш UA-51Pro за отрицателно време.

Характеристики
    • Тип Headset
    • Цвят Черен
    • Bluetooth version Bluetooth 5.1
    • Време в режим на готовност До 500 часа
    • Време за разговор До 11 часа
    • Обхват До 10 m
    • Clip функция Да
    • Други характеристики Music Player. Multipoint
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >