Моята кошница

Sony Vlog Camera ZV-1F

ZV-1F идва с удобен за селфита LCD дисплей с променлив ъгъл и насочен трикапсулен микрофон с ветробран, който улавя гласа ти ясно на открито!
Каталожен номер: 4093437
1299.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 40.05 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Подобри своя vlogging: Sony ZV-1F е идеалната следваща стъпка за създатели на съдържание и влогъри, с широкоъгълен и подходящ за селфита обектив 20mm (еквивалент на 35 mm), захват за тялото и индикаторна лампа за запис.

Насочен трикапсулен микрофон с ветробран улавя гласа ти с по-малко шум от вятъра, а превключвателят за боке (Bokeh Switch) и настройката за представяне на продукти (Product Showcase) ти помагат да правиш видеата визуално по-интересни с по-малко усилия.

Също така разполага със сензорен LCD дисплей с променлив ъгъл за селфита и настройки, които се променят с докосване, включително възможност за увеличаване, така че използването му е инстинктивно. 

Малък и лек (приблизително 229 грама), за да го носиш навсякъде със себе си. Улови ежедневието с лекота и снимай съдържание в движение.

Sony Vlog camera ZV-1F
20,1 MP Exmor RS CMOS
Резолюция
20,1 MP
ZV-1F е оборудван със сензор 20,1 MP Exmor RS CMOS тип 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm) със съотношение 3:2, за изображения с високо качество дори в условия на слабо осветление.
UHD 4K30p
Резолюция на видео
UHD 4K30p
Улови цялата красота и детайлност на света, със запис на видео 4K (3840 x 2160) при 24p / 25p / 29,97p (60~100 MB/s) или Full HD (1920 x 1080) при 24p / 25p / 29,97p / 50p / 59,94p / 100p / 119,88p (16~100 MB/s) във формат XAVC.
1/4” - 1/32000
Скорост на затвора
1/4" - 1/32000
Разполага с много бърз електронен затвор, предлагащ от 1/4" до 1/32000 във всички режими (Приоритет на затвора, Приоритет на блендата, Автоматичен, Ръчен).
ISO 125-12800
ISO
125-12800
Дори в условия на изключително слабо осветление можеш да се възползваш по най-добрия начин от околната светлина, благодарение на ISO с диапазон 125-12800.
ZEISS Tessar T*
Тип обектив
ZEISS Tessar T*
Фотоапаратът интегрира обектив ZEISS Tessar T* с 6 елемента в 6 групи, диаметър 40,5 (Φ), максимална бленда F2.0 и зрителен ъгъл 94 градуса. Диапазонът на фокусиране от предната част на обектива е от 5cm до безкрайност.
 
 
Повече детайли в кадъра
С ZV-1F наистина можеш да уловиш всичко – позволява ти да заснемеш групово селфи заедно с обширна гледка от пейзажа във фона. Тъй като ултраширокоъгълният 20mm обектив заснема по-широко поле от човешкия зрителен ъгъл, можеш да правиш изображения с изумителна дълбочина и перспектива, дори в тесни пространства, както на закрито, така и на открито.
 
 
Прекрасен тон на кожата за всеки
Покажи най-доброто от себе си, когато и да снимаш. ZV-1F ще улови тона на кожата без специални настройки, придавайки здрав и естествен вид. Има и Soft Skin Effect, за който можеш да зададеш ИЗКЛ./Ниско/Средно/Високо, за регулиране гладкостта на кожата.
 
 
Точен автофокус, ярко лице
С автофокус по око фотоапаратът автоматично разпознава човешкото лице, така че да си винаги на фокус пред обектива. Да превключиш фокуса върху друг обект е лесно – просто докосни дисплея. И няма нужда да мислиш за осветлението, тъй като Face Priority AE автоматично осветява лицето ти.
 
 
Бавно или бързо с натискане на един бутон
Улови трогателните моменти на забавен каданс или повиши енергията за драматични сцени – всичко това без никакво редактиране. Със ZV-1F можеш да регулираш скоростта на заснемане само с натискане на бутона S&Q. Снимай плавно видео със скорост до 5x или използвай hyperlapse, за да направиш видеото до 60x по-бързо и да вдъхнеш живот на визията си.
 
 
Лесен боке (bokeh) ефект с натискане на един бутон
Получаваш красив разфокусиран фон като професионалист само с натискането на суича за боке. Големият сензор за изображения на фотоапарата тип 1.0 дава възможност за истинско оптично боке. Избери [Defocus], за да изпъкне основният обект спрямо фона с боке ефект, или [Clear], за да бъде цялото изображение на фокус.
 
 
Лесно вертикално видео
Снимай вертикално видео за социалните мрежи, точно както със смартфон. ZV-1F ти дава възможност и да обръщаш видеото хоризонтално от фотоапарата без нужда от редактиране. Нещо повече – вертикалното видео се маркира автоматично, така че да прехвърляш директно на смартфона си, за да можеш бързо да споделиш съдържанието си със света.
 
 
Стабилни кадри, дори когато се движиш
Да показваш на зрителите си света около теб прави съдържанието ангажиращо, но нестабилните кадри могат да бъдат малко разсейващи. ZV-1F ти позволява да заснемаш ясно видео, дори когато вървиш. Активен режим за стабилизация на изображението помага да се сведе до минимум размазването при заснемане от ръка, за по-стабилни кадри.
 
 
Идеално за видеа на продуктови ревюта
Постави продуктите си в центъра с едно докосване. Просто задай настройката за представяне на продукти и постави продукт в средата на кадъра. Фотоапаратът автоматично ще фокусира върху него – няма нужда от допълнителни жестове. Позволи на зрителите си да се концентрират върху това, което трябва, когато трябва.
 
 
Създаден за чист звукозапис
Независимо дали се намираш на открито, или на закрито, ZV-1F е проектиран така, че винаги да улавя гласа ти ясно, независимо къде снимаш. Вграденият насочен трикапсулен микрофон улавя звука от зоната пред фотоапарата, осигурявайки ти висококачествено аудио.
 
 
Използване на рециклирана пластмаса
Последните 10 години от Sony са използвали 379 тона рециклирана пластмаса в цифровите фотоапарати и видеокамери. Това се дължи на SORPLAS™ – рециклирана пластмаса, осигуряваща устойчивост и високи работни показатели. В корпуса на ZV-1F се използва SORPLAS™ за намаляване отражението върху околната среда. За да спре използването на пластмаса в опаковките, сега от Sony използват нетъкан текстил на растителна основа или хартиени торби за опаковане на продуктите, като същевременно се запазват защитните и силно омекотяващи свойства на пластмасата.
Smart Control
 
Лесен, интуитивен контрол
Дори хората, които за първи път използват фотоапарат, могат да започнат да снимат веднага със ZV-1F. Не е нужно да се учат сложни настройки. Иконите за контрол са показани на дисплея и се регулират лесно само с едно докосване.
External Mic
 
Аудио качество на друго ниво
Повиши аудио качеството на влога си дори още повече, като свържеш външни микрофони. Свържи ECM-G1, за да улавяш ясно звука директно пред фотоапарата, намалявайки нежелания шум, идващ от другаде, или записвай гласа си от разстояние с безжичния микрофон ECM-W2BT (продава се отделно).
One Cable Streaming
 
Лесен стрийминг само с един кабел
Трансформирай ZV-1F във висококачествена уебкамера, като просто го свържеш със съвместимо устройство чрез USB. Сензорът за изображения тип 1.0 Creative Look гарантира жива картина, а насоченият трикапсулен микрофон ти осигурява отлично аудио.
Scene Selection
 
Избери най-добрата сцена
Прехвърляй само нужните сцени, спестявайки време и пространство за съхранение в смартфона. Добавяйки маркер на кадъра, докато снимаш или гледаш видео, можеш да изрежеш клип от 15, 30 или 60 сек. и да го изпратиш на смартфона. Маркерите на кадъра ти помагат и да намериш желаната сцена, спестявайки време от търсене на кадри.
Edge Mobile Plus™
 
Свържи го към смартфона си за повече възможности
Прехвърли всички заснети видеоклипове и изображения на своя смартфон през WiFi чрез приложението Imaging Edge Mobile Plus™. Също така телефонът ти ще се превърне в дистанционно управление за заснемане от разстояние.
Zero Footprint
 
Стремеж към постигане на нулев екологичен отпечатък
Вдъхновена от красотата на света, компанията Sony полага усилия, за да помогне за опазването на природата, като дава възможност на творците да създават по-красиви и креативни изображения. С цел да постигне нулев екологичен отпечатък в цялата група на Sony до 2040 г. изпълняват многобройни инициативи за опазване на околната среда.

Характеристики
    • Тип High Performance
    • Megapixels 20 megapixels
    • Резолюция на видео 4K
    • Цифров Zoom 4x
    • Скорост на затвора 1/4 - 1/32000 sec
    • Сензор CMOS
    • ISO 125 – 6400
    • Широкоъгълен обектив 20 mm
    • Съвместима карта памет SDHC / SDXC / Memory Stick Duo / Memory Stick Duo Pro
    • Апертура f / 2.0
    • Диагонал на дисплея 3 inches (7.62 cm)
    • WiFi Да
    • Тегло 256 g
    • Размери 10.5 x 6 x 4.63 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >