Моята кошница

Razer Switches Pack Mechanical 3-pin Green Clicky

Каталожен номер: 4419693
59.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Класиката става още по-добра! За тези, които искат да усетят и чуят всяко натискане на клавиш, Razer Green Clicky Mechanical Switch разполага с тактилно кликване и отличителен звук, както и оптимизирани точки за задействане и нулиране за превъзходна производителност в игрите и при писане.
Razer Switches Pack 3-pin Green Clicky
 
 
Невероятно осветление
Механичните суичове за клавиатура разполагат с прозрачно покритие с LED лещи, които фокусират светлината от източника върху клавишите. Това разкрива истинския блясък на твоята клавиатура с подсветка, за да се потопиш още повече в битката. 
 
 
Живот 100 милиона клика
Изцяло проектирани от Razer, за да издържат на тежките условия на състезателните игри, механичните суичове на Razer са създадени да издържат до 100 милиона натискания на клавиши, два пъти повече от индустриалния стандарт.
 
 
3-пинови конектори
Проектирани да бъдат съвместими с повечето клавиатури с възможност за смяна hot-swap, 3-пиновите конектори на механичните суичове Razer™ позволяват безкрайни възможности за персонализирани компилации.
 
 
Подобрена стабилност и защита
Механичните суичове Razer разполагат с напречни стебла, които поддържат повечето клавишни капачки. Също така разполагат с двойни странични стени за още по-голяма стабилност, в допълнение към повишената защита срещу прах и течности. Тези суичове са създадени за надеждност и дългосрочна върхова производителност при gaming.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >