Моята кошница

Sony PS5 Slim Digital

Каталожен номер: 4374940
999.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 30.80 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години за физически лица, 1 година за юридически лица
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

FEEL IT NOW ON PLAYSTATION® 5*: с по-тънък и модерен дизайн — заемайки 30% по-малък обем и по-лека с 24%, custom-made процесор x86-64-AMD Ryzen™ с архитектура "Zen 2", памет 16GB GDDR6 и AMD Radeon™ RDNA 2-based GPU, PlayStation® 5 Digital Edition е конзола от следващо поколение за наистина завладяващи изживявания, които ще отговорят и на най-взискателните очаквания!

С изключително бърз Ultra High Speed SSD 1TB (5,5GB/s Read Bandwidth - Raw) и контролер Ι/Ο, конзолата е проектирана от самото начало, премахвайки всички ограничения и позволявайки на създателите на игри да реализират уникални светове.

Digital Edition не интегрира оптично устройство за дискове (продава се отделно) и е предназначен за използване с игри и съдържание в цифров формат. Влез в акаунта си в PlayStation Network и отиди в PlayStation® Store, за да купуваш и теглиш игри¹.

1. Необходим е акаут за PlayStation Network. Притежателите на акаунти трябва да са навършили 7 години. За лица под 18 години е необходимо съгласието на родителите. Прилагат се пълните условия – playstation.com/PSNTerms.

В опаковката се включва стойка за хоризонтално позициониране (стойката за вертикално поставяне се продава отделно).

*Конзола PS5® (група модели CFI-2000 – Slim)

PlayStation®5 Console Slim CFI-2000 No Drive
x86-64-AMD Ryzen™
Процесор
Custom x86-64-AMD Ryzen™
PS5™ е интегрира custom-made 8-ядрен (8C/16T) x86-64-AMD Ryzen™ процесор с ядра с архитектура "Zen 2" и променлива работна честота до 3,5 GHz, както и графика Radeon™ RDNA 2 (до 10,3 TFLOPS).
16GB GDDR6
Памет
16GB GDDR6
Автономната памет 16GB GDDR6 до 448 GB/s осигурява реалистични графики и гладко движение, за да превърне extreme gaming в детска игра!
1TB High Speed SSD
Съхранение
Ultra High Speed SSD 1TB
Вграденият Ultra High Speed SSD 1TB и ексклузивно проектираният I/O контролер елиминират времето за зареждане и превключване на игрите (част от SSD е запазена за софтуера на системата).
HDMI 2.1
Интерфейс на свързване
HDMI 2.1
Свържи чрез HDMI 2.1 конзолата към 4K TV и се наслади на gaming и забавление с висока резолюция, увеличен frame rate и цветово представяне HDR.
 
 
Play Like Never Before®
Наслади се на светкавична скорост на зареждане с ултра-бърз SSD, по-дълбоко потапяне с поддръжка за хаптична обратна връзка, адаптивни спусъци и 3D аудио, както и цяло ново поколение невероятни игри за PlayStation®.
 
 
Светкавична скорост!
Използвай силата на персонализирани CPU, GPU и SSD с вграден I/O, които пренаписват правилата за възможностите на конзола PlayStation. Спести време за игра с почти мигновеното зареждане на инсталираните PS5™ игри. Всяка отделна система на конзолата PS5™ комуникира с останалите със специално проектирана система, която позволява на създателите на игри да извличат данни от SSD устройството със светкавични скорости. Това открива нови възможности по отношение на дизайна на игрите.
 
 
3D звук
Почувствай се погълнат от всички посоки от потапящия 3D звук в поддържаните игри. Игрите, които поддържат технологията "Tempest 3D AudioTech" вдъхват живот на действието с богат, триизмерен звук в слушалките или високоговорителите на телевизора ти.
 
 
Next-Gen Gaming
Технология Ray Tracing: потопи се в светове с ново ниво на реализъм, с една технология, която позволява всеки лъч светлина да се симулира индивидуално, създавайки реалистични сенки и отражения в поддържаните PS5™ игри. Игри 4K-TV: Играй любимите си PS5™ игри на 4K TV. Технология HDR: Ако имаш телевизор с технология HDR, игрите PS5™, които я поддържат показват невероятно живи и реалистични цветове.
 
 
Heighten Your Senses™
Заснемай и предавай най-епичните си gaming моменти с бутона за създаване. Въз основа на успеха на революционния бутон SHARE, бутонът за създаване предлага на играчите повече начини за създаване на gaming съдържание и предаване на приключенията им на живо по света. Поеми контрола с еволюирал дизайн в два тона, който комбинира емблематично, интуитивно оформление с подобрени стикове и обновена светлинна лента.

Характеристики
    • Конзола PlayStation 5 (Slim)
    • Тип твърд диск SSD
    • Вместимост 1 TB
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >