Моята кошница

HP Keyboard 450 Wireless

Безжична клавиатура HP 450 с над 20 програмируеми клавишни комбинации за по-интелигентна работа и по-висока продуктивност!
Каталожен номер: 4306961
99.98 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Осигури си всичко, което желаеш от една безжична клавиатура - комфорт, производителност, надеждност и стил. В допълнение, безжичната клавиатура HP 450 с възможност за програмиране (4R184AA) е направена от устойчиви материали и е лесна за почистване!

Елегантната клавиатура включва крачета, които могат да се регулират до 6 градуса, както и контурни клавишни капачки, така че винаги да натискаш правилния клавиш. С ход 2,0 mm, ще се наслаждаваш на удобна работа.

Също така, чрез HP Accessory Center можеш да програмираш над 20 клавишни комбинации, за да работиш по-интелигентно с приложенията, които използваш най-често. Двете AAA батерии (включени) са достатъчни за повече от 20 месеца употреба.

HP 450 Programmable Wireless Keyboard (4R184AA)
 
 
Изискана и удобна
Малките настройки са от значение що се отнася до точността на писане. Тази елегантна клавиатура включва крачета, които могат да се регулират до 6 градуса, както и контурни клавишни капачки, така че винаги да натискаш правилния клавиш. С ход 2,0 mm, ще се наслаждаваш на удобна работа през целия ден.
 
 
Направи настройки за оптимизация
Персонализирай клавиатурата си с приложението HP Accessory Center, за да оптимизираш работата си. Програмирай повече от 20 клавишни комбинации, за да намалиш натисканията на клавиши и да работиш по-интелигентно с приложенията, които използваш най-много.
 
 
Дълъг живот на батерията
Честата смяна на батерии е много досадна. Тази клавиатура е снабдена с батерии AAA, които издържат над 20 месеца. Така че проблемът е решен!

Характеристики
    • Употреба Desktop
    • Тип Клавиатура
    • Интерфейс на свързване Безжично
    • Тип батерия 2 x AAA
    • Цвят Черен
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >