Моята кошница

Sony Speaker Bluetooth SRS-XG300 Light Gray

Наслаждавай се на страхотен звук навсякъде! С X-Balanced Speaker Unit за подобряване на качеството на звука, LIVE SOUND, голяма автономия на батерията и прибираща се дръжка за лесно пренасяне!
Каталожен номер: 4030494
599.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

TAKE LOUD WHEREVER YOU GO: трябва да живееш живота си на пълни обороти. Това означава да събереш приятели, да усилиш музиката докрай и да танцуваш цяла нощ, наслаждавайки се на чист и плътен звук.

С колонките от серия X можеш да извлечеш максимума от всеки момент, да направиш партитата си незабравими и да живееш така, че да те чуват. Имаш нужда от колонка, която да произвежда силен звук, където и да отидеш.

С издръжливата (IP67) колонка XG300, ще се наслаждаваш на мощен парти звук, а благодарение на вграденото осветление, можеш да създаваш подходяща атмосфера. С натискане на един бутон, Sony XG300 осигурява бързо и лесно сдвояване чрез Bluetooth® с Android™ устройствата ти.

Изскачащата дръжка я прави лесна за пренасяне, когато искаш да я носиш със себе си, и просто се прибира, когато не ти е нужна.

Sony SRS-X G300H
 25H Battery
 
И MEGA BASS, и 25 часа автономия на батерията
С 25 часа автономия на батерията (MEGA BASS активен, сила на звука на 19 и изключено осветление), когато е напълно заредена, колонката XG300 ще продължи възпроизвеждането, за да продължиш партито, без да се притесняваш, че музиката внезапно ще спре.
Sony Music Center
 
Погрижи се за батерията
Функцията "Грижа за батерията" помага за избягване на прекомерно зареждане и поддържа батерията в оптимално състояние за по-дълго време.
STAMINA + Fast Charge
 
Зареждай бързо
Ако времето не е достатъчно, не се притеснявай. Бързото зареждане ти предоставя 70 минути възпроизвеждане само за 10 минути зареждане.
 
 
Мощен звук за парти
Наслади се на мощен парти звук, създаден от буфери, предни високоговорители за високи честоти и пасивни високоговорители, които осигуряват ударни баси и яснота на звука където и да слушаш. Забавлявай се повече с приложението Fiestable (iOS/Android) и използвай функции като създаване на плейлисти, караоке и контрол с движение.
 
 
По-широко звуково поле с X-Balanced
За разлика от кръглата диафрагма в стандартната колона, диафрагмата на наскоро разработената X-Balanced Speaker Unit в XG300 не е кръгла, което освобождава повече напрежение за по-висококачествен звук. Това, че формата не е кръгла, не само увеличава площта на диафрагмата на високоговорителя, увеличавайки звуковото налягане за плътен бас, но и намалява отклоненията на възбудителя, поддържайки същото звуково налягане за по-малко изкривяване.
 
 
Слушай музика като на живо
Има нещо специално в звука на музиката на живо. С LIVE SOUND (налично чрез приложението Sony | Music Center) може да възпроизведеш уникалната атмосфера и да преживееш отново любимите си музикални преживявания пак и пак. MEGA BASS позволява истинско усилване на баса. По този начин ще се наслаждаваш на дълбок и ударен бас.
 
 
Забавлявай се със светлинни ефекти
Светлинната концепция "Ambient Illumination" създава модно, стилно и шикозно впечатление. Светлината му се синхронизира с музиката и пасва на всеки стил на живот, без значение дали го ползваш на парти или при ежедневна употреба. Осветлението може да се настройва от Sony | Music Center. Можеш да осветиш партито или стаята, така че да пасват на стила ти.
 
 
Голяма издръжливост
XG300 е разработена да е там, където си и ти, и да издържа, колкото теб. Устойчива на прах и водоустойчива (клас IP67), за да може да я вземеш на плажа, в парка или където ти се прииска. Ще продължи да работи, независимо колко е прашна повърхността.
 
 
Наслади се на по-качествени обаждания с Echo Cancelling
Технологията Echo Cancelling позволява на двама души да говорят едновременно без да се заглушават. Можеш да приложиш директно заглушаване с бутона MIC Mute на колонката. А с Multipoint Connection, две устройства могат да се сдвоят едновременно.
 
 
С мисъл за околната среда
Продуктите Sony са проектирани не само да са стилни, но и с мисъл за околната среда. Опаковките на XG300 съдържат по-малко от 5% пластмаса, което отразява ангажимента на Sony за намаляване на въздействието от продуктите и практиките ни върху околната среда.

Характеристики
    • Интерфейс на свързване Безжично
    • Свързване Bluetooth
    • Автономия на батерията До 25 часа
    • Честотен диапазон 20 Ηz - 20 KHz
    • Водоустойчивост Да (IP67)
    • Обхват До 30 m
    • Тегло 3 kg
    • Размери 31.8 x 13.8 x 13.6 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >