Моята кошница

Philips Surge Protector 6 Socket with USB

Защитен разклонител с 6 заземени контакта, защита от пренапрежение, блокиране на захранването, 1 USB-C порт и 4 USB-A порта за зареждане и издръжлив кабел с дължина 2 метра!
Каталожен номер: 4262476
79.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Разклонителят SPN7060WA/10 на Philips разполага с 6 заземени гнезда шуко и кабел с дължина 2 метра. Проектиран е с "Power Blocker", за да предпази ценното ти оборудване от електрически пренапрежения (до 900J), които могат да бъдат причинени от мълния, двигатели или генератори на ток и други.

Биполярният ключ превключва между активен и неутрален режим, за да осигури безопасно изолиране на веригата на товара, а LED индикаторите те информират за работата на защитния разклонител.

Автоматично изключва захранването на системата, за да я предпази от последващи пикове на пренапрежение. Има автоматично предпазно заключване (така че малки предмети или детски пръсти да останат извън вътрешността на контактите), както и здрав кабел с оплетка за допълнителна издръжливост.

Също така разполага с един порт за зареждане USB-C (макс. изход 15 W) и 4 порта USB-A (макс. изход общо 20 W) за зареждане на мобилни устройства (напр. мобилен телефон, таблет, лаптоп и други).
Philips Πολύπριζο Ασφαλείας 6 Θέσεων USB

Характеристики
    • Категория 6 и повече гнезда
    • Тип 6 гнезда
    • Изходи Schuko x 6
    • Дължина на кабела 2 m
    • USB порт 4 / USB-C
    • Тегло 840 g
    • Размери 37 x 18 x 5 cm
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >