Моята кошница

JBL Headphones for Kids JR310BT Red

Детски безжични слушалки JBL за малките меломани, с меки възглавнички и лента за глава, ограничение 85dB, микрофон и стикери за декорация!
Каталожен номер: 4205073
84.98 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Безопасни, леки и с подходящия размер за деца, слушалките JBL Jr310bt осигуряват легендарния JBL звук и забавление дори на най-малките музикални фенове. Проектирани да гарантират, че силата на звука никога няма да надвишава 85 dB за защита на слуха, те са оборудвани с безжична технология Bluetooth 5.0, батерия с автономия до 30 часа, микрофон и контролен бутон. Децата могат да слушат комфортно със специално проектираните меки наушници и удобната лента за глава, които прилягат перфектно. 

И всеки чифт JBL Jr310bt е неповторим, тъй като в кутията има стикери за многократна употреба за декорация на слушалките. 

 
JBL Headphones for Kids JR310ΒΤ
On-Ear Design
Дизайн
On-Ear
On-ear слушалките покриват ухото и предоставят отличен звук, стабилност и комфорт, изолирайки едновременно с това външните шумове.
Εdifier W830ΒΤ Spectrum
Честотен диапазон
20Hz - 20KHz
Кристален звук благодарение на големия честотен диапазон, за да се наслаждаваш на дълбок бас и балансирани високи, каквато и музика да слушаш.
Beans Bluetooth 5.0
Свързване
Bluetooth 5.0
Без кабели и настройки, тъй като се свързват лесно чрез безжична технология Bluetooth 5.0.
 
 
Създадени за деца
Легендарният звук достига безопасно до най-младите музикални фенове, тъй като силата на звука никога не надвишава 85 dB. В същото време специално проектираните наушници и лента за глава правят слушалките леки и удобни.
 
 
Вграден микрофон
Независимо дали разговорят с някого от семейството си, или имат урок от вкъщи, вграденият микрофон ще помогне на децата да останат свързани с близките си, както и да учат онлайн.
 
 
Безжично свързване
Слушалките не само са проектирани за удобно и безопасно слушане, но вече са безжични с Bluetooth 5.0 и разполагат с батерия, която достига до 30 часа непрекъсната работа. По този начин музиката или онлайн урокът няма да бъдат прекъснати. Слушалките се придружават от кабел за зареждане USB-C. 

Характеристики
    • Тип Headphones
    • Форма On ear
    • Свързване Bluetooth
    • Bluetooth version Bluetooth 5.0
    • Микрофон Да
    • Честотен диапазон 20 Hz - 20 kHz
    • Автономия на батерията До 30 часа
    • Чувствителност 90.0 dB
    • Тегло 115 g
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >