Моята кошница

Apple Watch Ultra 2 49mm Blue/Black Trail Loop S/M

Очаква се!
Каталожен номер: 4321405
1699.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 52.39 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години за физически лица, 1 година за юридически
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Най-издръжливият и способен Apple Watch. Проектиран за приключения и взискателни тренировки, с лек титаниев корпус, дълъг живот на батерията и най-яркия дисплей, който някога сме виждали.

Разполага с функция double tap, един страхотен начин за взаимодействие с Apple Watch, както и с Precision Finding, за да те насочи към твоя iPhone.

Apple Watch Ultra 2 Trail Loop
 
 
ЗАЩО APPLE WATCH ULTRA 2
Издръжлив, способен и създаден, за да отговори на изискванията на спортистите, авантюристите и любителите на водните спортове - със специализирана каишка за всеки повод. S9 SiP позволява супер ярък дисплей и магически нов начин за бързо и лесно взаимодействие с твоя Apple Watch, без да докосваш екрана. До 36 часа живот на батерията и 72 часа в режим на ниска мощност.
 
 
ПО-ГОЛЯМ И ПО-ЯРЪК ДИСПЛЕЙ
Най-яркият Always-on дисплей Retina на Apple се вижда лесно дори при силна слънчева светлина. Достатъчно място за показване на шест показателя едновременно.
 
 
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗДРЪЖЛИВ, НЕВЕРОЯТНО СПОСОБЕН
Корпус 49 mm от титан, устойчив на корозия. Бутон за действие за незабавен контрол на различни функции. Водоустойчивост до 100m. Apple Watch Ultra 2 в комбинация с каишката Alpine Loop или Trail Loop има нулев въглероден отпечатък. Научи повече за ангажимента на Apple към околната среда на apple.com/2030.
 
 
ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ОБИЧАТ ПРИКЛЮЧЕНИЯТА
Приложението Compass предоставя полезни изгледи и подробности като надморска височина, наклон, дължина и ширина. Виж последното местоположение, където си имал сигнал. Маркирай местоположението си с Compass Waypoints. Backtrack използва GPS, за да начертае маршрута ти, така че да можеш да проследиш стъпките си.
 
 
ЗА ТЕЗИ, КОИТО ОБИЧАТ МОРЕТО

Създаден за водни спортове, гмуркане с шнорхел и свободно гмуркане на дълбочина до 40 метра. Приложението Depth показва времето, текущата дълбочина, температурата на водата, продължителността под вода и достигнатата максимална дълбочина. Приложението Oceanic+ поставя компютър за гмуркане на китката ти. Ocean Band е лека и гъвкава, с титаниева връзка и регулируема каишка за стабилно прилягане дори по време на високоскоростни водни спортове (характеристиките подлежат на промени).

 
 
ЗА СПОРТИСТИ
Разширени показатели и изгледи в приложението за тренировки, включително зони на сърдечния ритъм, персонализирани тренировки и нови изгледи за колоездене. Усъвършенстваният двучестотен GPS осигурява прецизност за изчисляване на разстояния, скорост и карти на маршрута. Trail Loop е тънка, лека и гъвкава, предназначена за всички видове тренировки.
 
 
УСЪВЪРШЕНСТВАНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ
Усъвършенствани сензори за здраве, които ти позволяват да правиш измервания на сърдечната честота. Приложението Blood Oxygen следи кислорода в кръвта, важен показател за цялостното ти здравословно състояние. Засичането на падане и откриването на злополука може да те свърже със службите за спешна помощ в случай на падане или сериозна автомобилна катастрофа. Задръж бутона за действие, за да активираш сирена, която може да се чуе приблизително на 183 метра.

Характеристики
    • Тип Smartwatch
    • Модел Watch Ultra 2
    • Резолюция на дисплея 410 x 502 pixels
    • Размер на дисплея 2 inches (5.08 cm)
    • Тип дисплей Always On Retina Display
    • Съвместимост iOS
    • Bluetooth version v5.3
    • Водоустойчивост Waterproof (100 m)
    • Тип батерия Li-Ion
    • Автономия на батерията До 36 часа / 72 часа (Power Saving Mode)
    • Други характеристики Apple Pay. Crash detection. Засичане на падане. Измерване на телесната температура. Хронометър. Барометър. Електронен компас. Памет за дейности
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >