Моята кошница
свежо

Elgato Stream Deck Neo

Каталожен номер: 4500199
199.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

WORKFLOWS MADE EASY: запознай се със Stream Deck Neo, контролер с 8 бутона LCD, който прави ежедневните задачи кратки и забавни.

Автоматизира някои действия, като например поставяне на текст или разглеждане на папки, за да можеш да се съсредоточиш върху най-важните неща. Позволява ти да управляваш музиката си в Spotify с едно докосване или да заглушиш микрофона си в Teams, дори когато приложенията работят във фонов режим.

Адаптирай бутоните лесно с "drag and drop", всичко това от безплатния софтуер за Windows или Mac.

Включва Infobar, който показва най-важната информация в реално време, както и 2 Touch Points за превключване на layouts на клавишите.

Elgato Stream Deck Neo
 
 
Автоматизирай ежедневните процедури
Направи повтарящите се ежедневни процедури кратки и забавни: от преглед на отчети до поставяне на текст, Stream Deck Neo подобрява работата ти, така че да вършиш повече неща с по-малко усилия.
 
 
Лесен контрол
С натискането на подходящия бутон можеш да управляваш онлайн срещи, музика, livestreams, презентационни слайдове, гласови чатове - всичко. Дори когато работят във фонов режим или са минимизирани.
 
 
Всичко на твое разположение с един поглед
Следи за важна информация като нотификации, различни часови зони, брой зрители, цени на акциите и състоянието на твоя микрофон. Всичко се актуализира в реално време, с един поглед!
 
 
Готов за секунди
Персонализирането на бутоните е бързо и лесно. Просто плъзни и пусни ("drag and drop") действия към всеки компютър Windows или Mac, като използваш мощния софтуер на Stream Deck. Идва предварително инсталиран с основни действия и профили, за да започнеш веднага!
 
 
Красив дизайн, спестяващ място
Емблематичната технология Stream Deck с няколко нови трика. С красив, спестяващ място дизайн, пасва идеално на всеки сетъп.
 
 
Направи следващата стъпка
С нарастването на нуждите ти Stream Deck Neo може да предложи много повече: позволява ти да персонализираш дейностите, за да отговарят на работния процес, разполага с информационна лента, която служи като часовник, Touch Points за по-добро взаимодействие, регулируема основа и кабел с оплетка USB-C за по-бърза и надеждна комуникация.
 
 
Neo за околната среда
Изработен от над 60% рециклирана пластмаса, Stream Deck Neo е крайъгълен камък в пътуването на Elgato към устойчивост. Опаковката му е от 100% непластмасови, рециклируеми материали, като използва по-малко боя за пестене на вода. Избирайки Stream Deck Neo, не просто рационализираш работните потоци – ти също така инвестираш в едно по-зелено бъдеще.

Характеристики
    • Тип Stream Deck
    • Размери 10.7 x 2.6 x 7.8 cm
    • Тегло 210 g
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >