Моята кошница
свежо

Samsung QLED TV 65LS03D 65" 4K Ultra HD

Samsung The Frame LS03D QLED 4K Smart TV с Art Mode (2024) е технологично чудо и визуален шедьовър, с който ще се наслаждаваш на филми, телевизионни сериали и произведения на изкуството!
Каталожен номер: 4439155
3199.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 1066.33 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Произведение на изкуството или телевизор? Samsung The Frame LS03D QLED 4K Smart TV с Art Mode (2024) е и двете! Проектиран да подобрява и трансформира пространството ти, превръщайки го в галерия от шедьоври.

Елегантният, изискан дизайн и усъвършенстваната технология на дисплея никога не са били комбинирани толкова успешно. На твое разположение са много допълнителни опции за персонализиране, с различни стилове, цветове, стойки, рамки и аксесоари, които не само разкрасяват пространството, но и дават друго измерение на ежедневните ти навици и преживявания.

Samsung The Frame LS03D QLED 4K Smart TV с Art Mode (2024) разполага с иновативен матов дисплей, който намалява отраженията и пръстовите отпечатъци, осигурявайки едно от най-приятните и удобни изживявания при гледане. С поддръжка на 100% обем на цветовете с технология Quantum Dot, поддръжка на Quantum HDR и HDR10, Dual LED и най-новото поколение AI Quantum Processor 4K, който автоматично оптимизира картината и звука, за да се наслаждаваш на завладяващо, кинематографично изживяване. Благодарение на поддръжката на Game Motion Plus, Dynamic Black EQ, Motion Xcelerator (120Hz) и FreeSync Premium, можеш да се наслаждаваш и на gaming.

Разполага също с One Invisible Connection и One Connect Box за премахване на излишните кабели, сензор за яркост и движение за ниска консумация и технологии Adaptive Sound Pro, Dolby Atmos®, Q-Symphony и 360 Audio, за да се наслаждаваш на невероятен звук.

Samsung The Frame (2024)
Q80A QLED 4K Smart TV (2021)
Резолюция
4K Ultra HD
Това е познатата на всички резолюция 4K 3840 x 2160 pixels, която осигурява 4 пъти по-голяма детайлност в сравнение с Full HD.
Samsung The Frame (2022)
Честота на опресняване
Motion Xcelerator
С технология за опресняване Motion Xcelerator, осигурява гладко движение в екшън сцените, като успоредно с това запазва високата рязкост.
Q80A QLED 4K Smart TV (2021)
Операционна система
Tizen™
Linux-based операционната система Tizen™ осигурява лесен достъп до много приложения и усъвършенствани функции за забавление, като е много лесна за използване.
Samsung The Frame (2022)
Свързване
4x HDMI и ConnectShare™
Разполага с Optical-Out, RF In, RS-232C, eARC, CI, портове USB 2.0 и 4 порта HDMI.
Samsung The Frame (2022)
Мрежово свързване
Wi-Fi 5 и Bluetooth® 5.2
Като Smart TV поддържа кабелно мрежово свързване Ethernet (LAN), безжично мрежово свързване Wi-Fi 5 и Bluetooth® 5.2 за свързване на високоговорители или друга периферия.
 
 
Произведение на изкуството или телевизор?
The Frame е невероятен телевизор с най-модерните технологии за гледане на съдържание. В същото време може да бъде и високотехнологично платно за представяне на любими произведения на изкуството.
 
 
Наслаждавай се на съдържание без отблясъци

Край на разсейващите отражения и отблясъци. Вече можеш да видиш ясно съдържанието на екрана и да се насладиш на произведенията на изкуството така, както биха искали техните създатели. Независимо дали гледаш телевизия или произведение на изкуството, удоволствието е едно и също.

 

*Изображението е с цел показване на продукта и действителният продукт може да варира.

 
 
Изглежда като картина с тънка рамка

Елегантния и съвременен дизайн на The Frame се съчетава безупречно с интериора на дома ти и внася допълнителен стил и изисканост в него.

 

*Изображенията са само илюстративни.

 
 
Рамка за персонализиране

Можеш да избираш от множество рамки, които се прикрепят към корпуса на телевизора с магнит, така че е лесно да експериментираш с цветове и стилове, за да намериш подходящия вариант за твоя интериор.

*Рамките за персонализиране се продават отделно. Поддържаната гама може да варира според държавата.

 
 
Art Mode
Когато го изключиш, The Frame се превръща в произведение на изкуството. Да съзерцаваш любимите си произведения на изкуството на неговия екран е истинско удоволствие.
 
 
Известните световни галерии идват в хола ти
В Art Store те очакват над 2500 произведения на изкуството от световноизвестни музеи. Получаваш неограничен достъп до разнообразно съдържание - от любими класики през модерни шедьоври до зашеметяващи фотографии.
*За достъп до пълната селекция на Art Store е необходим абонамент. За абонаментна услуга се прилагат такси.
*Художествените произведения в Art Store може да се променят без предизвестие.
*Art Store може да не е наличен в някои страни.
 
 
Верифицирано от PANTONE
Наслади се на автентични и верни с оригинала цветове, валидирани от PANTONE. The Frame възпроизвежда богатите цветове и текстури на любимите ти произведения на изкуството с висока прецизност. Благодарение на матовия дисплей, който намалява отблясъците, можеш да се насладиш пълноценно на твоята колекция, все едно си в истински музей.
 
 
My Photo

Можеш лесно да качиш и да изложиш в дома си направени от теб фотографии или семейни портрети. Изпрати своите снимки до The Frame през смартфон или ги зареди с помощта на USB флаш устройство.

 

*За да заредиш направени от теб снимки в The Frame чрез мобилно устройство се изисква изтегляне и инсталиране на приложението SmartThings.*Приложението SmartThings може да бъде изтеглено първоначално само на Android 9.0 или по-нова версия.

 
 
Сензор за яркост

Ако осветеността на стаята се промени, сензорът за яркост на The Frame автоматично регулира яркостта и цветовете на изображението, така че да запази естествения вид и цвят на произведенията на изкуството, показани на екрана.

 

*Ефективността на сензора за яркост може да варира в зависимост от яркостта и интензитета на околното осветление. Сензорът не работи в среда с осветеност над 1000 лукса.

 
 
Избери рамка. Придай стил.

Имаш избор от множество рамки в различни цветове, които се прикрепят към корпуса на телевизора с магнит. Просто избери тази, която съответства на твоя стил и вкус – комбинацията от елегантни прави линии и гладко покритие добавя още един модерен акцент към телевизора.

 

*Рамките за персонализиране се продават отделно. Поддържаната гама може да варира според държавата.

 
 
Височина, която съответства на помещението

Стойката с регулируема височина ти позволява да повдигнеш The Frame, така че отдолу да ти остане достатъчно място за саундбара и останалите устройства.

 

*Саундбарът се продава отделно. Изображенията може да варират според модела саундбар. Стойката с регулируема височина не се поддържа от 32-инчовия модел на The Frame. Диапазонът на регулиране на височината е 25mm.

 
 
Приляга плътно към стената

С тази стойка телевизорът The Frame стои плътно до стената и изглежда добре от всеки ъгъл. Тънкият полупрозрачен кабел спомага за запазване на красивия и изчистен вид на The Frame.

 

*Пролуката между стената и телевизора може да варира според инсталацията и стената.*За инсталацията е необходим One Connect Box.*Slim Fit Wall Mount, One Invisible Connection (5 m) и One Connect Box са включени в комплекта на The Frame.*One Connect Cable (15 m) се продава отделно.

Характеристики
    • Диагонал Range От 55" до 65"
    • Вид QLED-TV
    • Диагонал 65 inches (165.1 cm)
    • Резолюция 3840 x 2160 4Κ Ultra HD
    • Честота на опресняване 100 Hz
    • Технология на дисплея QLED
    • Smart TV Smart Tizen
    • WiFi Да
    • Цифров приемник DVB-T2
    • Сателитен приемник DVB-S
    • Енергиен клас G
    • Мощност на колоните 40 Watt
    • Обработка на сигнал Quantum Processor 4K
    • Bluetooth Bluetooth 5.2
    • Интерфейс на свързване 4xHDMI, 1xCI Slot, 1xOptical Out, Bluetooth 5.2, RJ- 45 (Ethernet), 2xUSB 2.0
    • Тегло (с поставката) 22.8 kg
    • Размери с поставката 145.7 x 86.9 x 26 cm
    • VESA 400 x 300
    • Други характеристики Airplay. Quantum HDR / HDR 10+ Adaptive
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >