Моята кошница
0% лихва

HUAWEI Freebuds Pro 3 Ceramic White

Каталожен номер: 4349377
335.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

ULTIMATE SOUND: HUAWEI Freebuds Pro 3 предлагат звук с високо качество чрез отличната скорост на аудио предаване от 990 kbps.

Поддържат кодеци L2HC 2.0 и LDAC™, и са сертифицирани от HWA и Hi-Res Audio Wireless. Тройният адаптивен алгоритъм EQ запазва автентичността на любимата ти музика, докато интелигентният ANC 3.0 намалява шума, за да се насладиш на кристално чист звук и глас.

Huawei Freebuds Pro 3 Ceramic White
 
 
Реалистично изживяване при слушане
HUAWEI FreeBuds Pro 3 са прецизно настроени до последния детайл, за да осигурят отлично изживяване при слушане, благодарение на ултраслухова настройка с двоен драйвер, подобрена от технологията Halbach array с висока преходна реакция и ултрамагнитен бас драйвер 11mm, който със сигурност ще те впечатли. А с технологията digital cross-over звукът може да достигне 48 kHz или да падне едва до 14 Hz, без да пропуска нито един тон (данните за честотния диапазон идват от лабораториите на Huawei, в които LDAC HD audio codec е използван за Bluetooth връзки).
 
 
Сертификат Double HD
HUAWEI FreeBuds Pro 3 поддържат кодеците L2HC 2.0 (наличен само при определени телефони HUAWEI с EMUI 13 или следваща версия) и LDAC™ и са сертифицирани от HWA и Hi-Res Audio Wireless за предоставяне на звук с висока резолюция, пълен с тембри и текстури, което позволява скоростта на аудио предаване да достигне 990 kbps (налично, когато и двете свързани устройства поддържат LDAC™).
 
 
Звук, съобразен с теб всяка секунда
Просто започни да слушаш и тройният адаптивен EQ алгоритъм ще се погрижи да запази автентичност на всяка нота, тон и мелодия. Алгоритъмът открива нивото на сила на звука, формата на ушния канал и състоянието на използване в реално време и прилага оптималното ниво на звука и настройките на EQ, така че любимата ти музика винаги да е в готовност!
 
 
Обаждане приятно за всички
Никое обаждане никога не трябва да бъде пропускано — ето защо Pure Voice 2.0 е тук, за да държи настрана силния шум и шумните тълпи, когато разговаряш по телефона с любимите хора. Наслади се на 2,5 пъти по-добро улавяне на глас по време на гласови и видео разговори, с преработен сензор за гласова проводимост (VPU). 
 
 
Сбогувай се със страничния шум
Усъвършенстваният AI адаптивен алгоритъм за шумопотискане на интелигентния ANC 3.0 работи успоредно с хибридната система за шумопотискане tri-mic, за точно идентифициране и изчисляване на шумовете вътре и извън ухото в реално време. По този начин ефектите за шумопотискане се приспособяват в реално време към средата. Възможността за ANC при HUAWEI FreeBuds Pro 3 е подобрена с 50%, което ги прави идеален спътник за слушане при полети и пътувания с влак.
 
 
Създадени с грижа
HUAWEI FreeBuds Pro 3 се отличават с минималистичен външен вид, с елегантен стъклен калъф с дизайн тип "скрита панта" и се предлагат в три цвята, вдъхновени от естествения свят. Nano glass на калъфа за зареждане е 32% по-устойчиво срещу износване (в сравнение с HUAWEI FreeBuds Pro 2). Калъфът за зареждане се предлага със скрита панта, която е създадена да издържи на отваряне и затваряне над 100000 пъти. Уголемената открита зона на слушалките ги прави по-лесни за изваждане. Калъфът за зареждане е 4,5% по-малък от предишното поколение, в размер, идеален за джоба и за живот в движение.
Comfortable Design
 
Удобни и практични
HUAWEI FreeBuds Pro 3 идват с нов размер накрайник за ухо XS. Налични са общо четири размера, което прави слушалките подходящи за носене от повече потребители. По-сигурното прилягане позволява по-добро представяне на ANC.
Powerful Performance
 
Голяма автономия на батерията
Слушай до 31 часа общо с калъфа за зареждане и до 6,5 часа само с едно зареждане (аудиото е възпроизвеждано при 50% ниво на звука и с изключен ANC в режим AAC, с телефони HUAWEI P60).
Dual Connections
 
Двойна свързаност
Свържи се с две устройства едновременно и превключвай звука дори между iOS и Android устройства, без да се налага многократно да сдвояваш и прекъсваш връзката — просто отвори калъфа за зареждане и докосни CONNECT в изскачащия прозорец на телефона, за да завършиш първоначалното сдвояване (поддържа се само на устройства с EMUI 10 или следваща версия).
Certified IP54
 
Устойчивост на прах и влага
Тези слушалки са създадени, за да издържат на сурови условия, с IP54 устойчивост на прах и влага. Така че можеш спокойно да се поизпотиш и да се впуснеш в приключения — няма да съжаляваш!

Характеристики
    • Тип Truly Wireless
    • Цвят Бял
    • Микрофон Да
    • Автономия на батерията До 6 часа и 30 минути (31 часа с калъфа)
    • Честотен диапазон 14 Hz – 48 KHz
    • Водоустойчивост Да (IP54)
    • Други характеристики Noise Cancellation. Multipoint
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >