Моята кошница
0% лихва

Urban Glide Ecross Pro Електрически скутер-тротинетка

eScooter на UrbanGlide с електромотор 800W, 25 km/h и обхват 50 km. С алуминиева рамка, окачване и дискови спирачки отпред и отзад!
Каталожен номер: 3824268
1649.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 549.67 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Практичен, сгъваем и с много улеснения, електрическият скутер UrbanGlide eCross pro е идеален за всекидневното придвижване в града (напр. училище, работа, покупки).

Разполага с голяма мощност (електрически мотор 800W), три скоростни режима, гуми 10" с рефлектори и максимална скорост 25 km/h, за да стигаш бързо до дестинацията си. Автономията достига 50 километра.

Алуминиевото леко шаси, гумите 10", дисковите спирачки и четворното предно и задно окачване се грижат за комфорта и сигурността ти, а LCD дисплеят предоставя най-важната информация (напр. автономия на батерията, скорост и др.).

След като достигнеш до желаната дестинация, с едно движение можеш да го сгънеш и да го пренасяш лесно (в автобуса, във влака или в колата), тъй като теглото му не надвишава 23 килограма. Ако търсиш алтернативен, щадящ природата начин на придвижване, UrbanGlide ECross Pro е идеалното решение. 
UrbanGlide ECross Pro
 
 
Удобство и скорост!
Електромоторът 800W осигурява изключително ускорение, а максималната скорост достига 25 километра в час. Може да издържи потребители с максимално тегло 120 килограма, дори по пътища с наклон 18°. Компактните колела 10", с четворно окачване отпред и отзад, трите скорости, дисковите спирачки отпред и отзад, както и светлините отпред и отзад с мигачи, предоставят комфорт и сигурност.
 
 
Сигурност
Предната и задната светлина, която е свързана със спирачката (задна дискова, предна механична), както и четворното окачване в комбинация с дизайна на колелата (10") правят електрическия скутер идеален за използване по всяко време на деня и по всякакви пътища. Благодарение на мигачите, ще информираш останалите участници в движението, когато искаш да завиеш.
 
 
Дисплей LCD
LCD дисплеят предоставя важна информация, за да те улесни, като например за скоростта или автономията на батерията.
 
 
Издръжлива батерия
Батерията 48V/ 13Ah предоставя на електрическия скутер на UrbanGlide автономия 50 километра, така че да изследваш всяко кътче на града. Презареждането й не изисква повече от 4-5 часа.
 
 
Сгъва се и се съхранява лесно
Благодарение на механизма за сгъване, можеш да сгънеш електрическия скутер за секунди, така че да го съхраняваш лесно в автобуса, в дома или в офиса. Ниското тегло - само 15 кг - прави пренасянето му изключително лесно.

Характеристики
    • Колела 10" (25.4 cm)
    • Мощност (Watts) 800 W
    • Максимална скорост 25 km/h
    • Автономия на батерията 50 km
    • Максимално тегло 120 kg
    • Тип батерия 48V, 13.0Ah
    • Цвят Черен
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >