Моята кошница
0% лихва

Logitech Gaming Headset PRO X 2 Lightspeed White

Pro X 2 Lightspeed е безжичен gaming headset, проектиран с помощта на професионални геймъри за върхово представяне в състезанията!
Каталожен номер: 4246535
529.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 06.06 до 23.06.2024 г.
Лизингови схеми ( от 176.33 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Безжичните gaming слушалки с микрофон PRO X 2 LIGHTSPEED на Logitech са проектирани в сътрудничество с най-добрите професионални геймъри в света, така че нищо да не се окаже пречка между теб и победата.

Създадени са за комфорт и увереност с всепризнат PRO дизайн и разполагат с драйвери от графен 50mm за високо качество на звука, безжична технология LIGHTSPEED и до 50 часа живот на батерията с едно зареждане.

Предлагат различни опции за свързване, изключително ясна комуникация благодарение на кардиоидния микрофон 6mm с подвижното рамо, звук surround DTS Headphone:X 2.0, подобрен комфортен дизайн и устойчив корпус от алуминий и стомана.

Logitech Headset PRO X 2 Lightspeed
 
 
Безжични gaming слушалки с микрофон Pro
Базирани на успешните gaming слушалки PRO X, PRO X 2 са създадени в сътрудничество с професионални геймъри и за професионални такива, за да им помогнат да спечелят.
 
 
Чист звук
Драйверите от графен 50 mm осигуряват чист звук с ниско изкривяване и улавят целия звуков пейзаж на играта, както и фините звуци като стъпки и действия.
 
 
Дълъг живот на батерията
Безжична технология на професионално ниво Logitech LIGHTSPEED, до 50 часа живот на батерията и до 30 метра обхват на безжичната връзка 2,4 GHz.
 
 
Комфорт
Тези шумоизолиращи слушалки разполагат с издръжлива въртяща се конструкция и въртящи се наушници, изработени от мека мемори пяна.
 
 
Комуникация с кристален звук
Подвижното рамо на кардиоидния микрофон 6mm с технология Blue VO!CE ти позволява да комуникираш ясно и уверено по време на играта.
 
 
Звук surround
Поддържа се звук surround DTS Headphone:X 2.0 7.1 за по-добра идентификация на местоположението и разстоянието на обектите в играта.
 
 
Различни опции за свързване
Свързват се чрез безжична технология LIGHTSPEED, Bluetooth и с аудио кабел 3,5mm, което позволява на геймърите да се подготвят за всичко.
 
 
Съвместимост с конзоли
Съвместими са с PlayStation 5 и Nintendo Switch (безжичен стерео звук, когато се намира на dock) и PlayStation 4 (безжичен стерео звук само чрез USB).

Характеристики
    • Тип Headset
    • Форма Over ear
    • Свързване Безжично
    • Микрофон Да
    • Честоти на слушалката 20 Hz - 20 KHz
    • Честоти на микрофона 100 Hz - 10 KHz
    • Автономия на батерията До 50 часа
    • Чувствителност 87 dB
    • Импеданс (ohm) 38 Ohm
    • Тегло 340 g
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >