Моята кошница

TP-Link Deco M5 AC1300 Home WiFi 2-pack

Каталожен номер: 3487903
296.99 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 52.47 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Deco M5 AC1300 Whole-Home Wi-Fi на TP-Link се състои от 2 модула, които може да се адаптират, така че да покриват нуждите на едно домашна мрежа с площ до 350 квадратни метра.

Системата може да се разшири до 10 модула, увеличавайки значително квадратните метри покритие. Поддържан от 4-ядрен процесор, разполага с последна технология mesh, за да снабди дома ти с Wi-Fi. Dual-band системата AC1300, която интегрира осигурява скорост до 400Mbps на 2.4 GHz и 867Mbps на 5GHz, като успоредно с това поддържа streaming на данни чрез технологията MU-MIMO.

Придружава се от iOS/Android приложение, което ти позволява да регулираш лесно покритието в целия дом, предоставяйки и родителски контрол.

 

Turbo-X
 
 
Силна мрежа

TP-Link Deco M5 AC1300 Whole-Home Wi-Fi е цялостно Wi-Fi решение, което запазва мрежата ти силна, независимо от размера на дома ти. Създава една обединена Wi-Fi мрежа, така че да можеш да се наслаждаваш на непрекъсната връзка, когато се движиш от стая в стая. Използва технологията Adaptive Routing Technology (ART) на TP-Link, за да гарантира, че мрежата ти винаги ще работи с най-добрите възможни скорости, локализирайки и избирайки бързо най-добрия маршрут за свързването на устройствата ти.

 
 
Високи нива на сигурност

Оборудван с TP-Link HomeCare, което се поддържа от TrendMicro, предоставя впечатляващ набор от вградени характеристики за сигурност. Осигурява защита от зловреден софтуер и атаки, като с функцията на SPI firewall, контрола на достъп до устройства и възможността за отдалечено управление чрез приложението за мобилни телефони TP-Link Deco, гарантира, че домашната мрежа ще остане незасегната. 

 
 
Родителски контрол

Родителският контрол с филтри, които използва устройството ти позволява да контролираш и следиш достъпа на децата до Internet. Допълнително, възможността за задаване на време на използване (by time allowance) ти позволява да избираш часовете, в които ще работи домашната мрежа, дори когато не си вкъщи. Изпращат се автоматично и месечни отчети на твоя телефон, за да имаш представа за дейността на мрежата.  

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >