Моята кошница

Категории +

Начало > Транспортни разходи

Условия за доставка от www.plesio.bg

  

Доставката на продукти е безплатна за поръчки на стойност над 49 лв. с ДДС! За поръчки на стойност под 49 лв. с ДДС доставката е 4,99 лв.! 

Изключение за безплатна доставка са следните продуктови категории: копирна хартия, метални шкафове и каси, мебели и столове. За тези категории продукти можете да поискате повече информация за условията на доставка на нашите телефони за обслужване на клиенти (080018200). Всички цени са с включен ДДС.

Посочените условия важат за транспортни услуги, доставени с куриер на Плесио Компютърс. Клиентът има право да използва транспорт по свой избор за собствена сметка и отговорност! 

Доставките се извършват чрез куриерски фирми Econt и Европът. 

Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните:
- За стоки, поръчани до 17:30 часа българско време - 24 часа, считано от деня следващ деня, в който е потвърдена поръчката.
- За стоки, поръчани след 17:30 часа българско време - 48 часа, считано от деня следващ деня, в който е потвърдена поръчката.
- !!! Посочените срокове се прилагат доколкото не противоречат на сроковете за доставка, прилагани от съответния куриер. Освен при „Наложен платеж“, всички срокове за доставка започват да текат след като е заплатена цялата дължима сума, включваща цената на стоката и цената за обработване и доставка.
- plesio.bg се ангажира да се свърже с всички клиенти в рамките на 24 ч. от подаването на заявката (в работни дни) на онлайн платформата, за да потвърди дата на доставка, удобна за двете страни и непротиворечаща на изборените горе условия.
- за поръчки в почивни дни и официални празници, plesio.bg се ангажира да се свърже с всички клиенти в рамките на първия работен ден.
- plesio.bg си запазва правото едностранно, без да е необходимо да информира купувача, да удължава посочените срокове с до 12 дни. За всяка промяна в обявените срокове на доставка, plesio.bg се ангажира да информира своевременно купувача.
15.5„ По заявка“ - Стока със статус „по заявка“ се поръчва само с отделна поръчка, срокът за доставка може да варира до 30 календарни дни, за потвърждение на срока на изпълнение, plesio.bg се ангажира да се свърже с купувача в рамките на 24 часа в работни дни.
Plesio.bg запазва правото да поиска до 30% предплата след потвърждаване на срок на доставката за продукти, маркирани със статус “по заявка”.

    

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >