Моята кошница

TP-Link WiFi Mesh System AC2200 Deco M9 Plus (2-pack)

Сигурна система Whole-Home Wi-Fi за безпроблемна и високоскоростна безжична връзка с интернет, софтуер за защита и възможност за родителски контрол!
Каталожен номер: 3540340
499.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 25.78 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Fast. Smart. Everywhere: Deco M9 Plus AC2200 Whole-Home Wi-Fi на TP-Link е система от 2 модула, които може да се адаптират, така че да покриват нуждите на едно домашна мрежа с площ до 600 квадратни метра.
 
Системата може да се разшири с добавянето на допълнителни модули, увеличавайки значително покритието, а чрез Tri-Band Wi-Fi предоставя скорости до 2134Mbps. Поддържа streaming на данни чрез технологията MU-MIMO и работи като Smart Home Hub за устройства съвместими със стандартите за комуникация Zigbee и Bluetooth.

Снабдена със софтуер TP-Link HomeCare, гарантира, че всички устройства в мрежата ти ще бъдат защитени, с база данни за заплахи, която се актуализира непрекъснато от Trend Micro. Придружава се от iOS/Android приложение, което ти позволява да регулираш лесно покритието в целия дом, предлагайки и възможност за родителски контрол!
TP-Link M9 3Pack AC2200 WiFi Mesh System
 
 
Dead-zone Killer!
С отделни Wi-Fi зони, TP-Link Deco M9 Plus AC2200 Whole-Home Wi-Fi запазва мрежата ти силна, независимо от размера и конструкцията на дома ти. Със скорост на трансфер до 867 Mbps при 5 GHz (1), 867 Mbps при 5 GHz (2) и 400 Mbps при 2.4 GHz, предлага по-широка честотна лента за свързаните към системата устройства - тъй като благодарение на Wi-Fi 802.11ac, може да управлява до 100 lag-free връзки. И ако това не е достатъчно, всеки модул интегрира два порта LAN/WAN Gigabit Ethernet за кабелно свързване в мрежа със скорости до 1000! 
 
 
Високи нива на сигурност!
С TP-Link HomeCare, което се поддържа от TrendMicro, предоставя впечатляващ набор от вградени характеристики за сигурност. Осигурява защита от зловреден софтуер и атаки в реално време, защита на устройства ΙοΤ, усъвършенствани характеристики за родителски контрол и възможност за отдалечен контрол чрез приложението за мобилни телефони TP-Link Deco, гарантирайки, че домашната мрежа ще остане незасегната!
 
 
Един "по-умен" Smart Hub!
Deco M9 Plus AC2200 Whole-Home Wi-Fi на TP-Link работи и като централен хъб (Smart Hub), комбинирайки всички твои съвместими устройства в едно практично приложение. Това означава, че можеш да определиш взаимодействия (interactions) между устройствата с интерфейс на свързване Zigbee, Bluetooth и Wi-Fi с лекота, наслаждавайки се на магията на един smart дом във всяка стая!
 
 
Лесна инсталация, голяма съвместимост!
Deco M9 Plus AC2200 Whole-Home Wi-Fi системата е съвместима със smart устройствата на TP-Link, на GE, на Kwikset и на много други известни производители, правейки възможна комуникацията между умни крушки, мрежови камери и много други. Единственото, което трябва да направиш, е да я свържеш към кабела на модема/рутера, да изтеглиш Deco App на смартфона си и да следваш инструкциите на приложението!

Характеристики
    • Тип Mesh System
    • Скорост на трансфер Up to 2200 Mbps
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >