Моята кошница

dji Osmo Action

Каталожен номер: 3242358
739.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 38.18 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Unleash Your Other Side: Osmo Action е първата екшън камера на DJI, създадена за големи и малки, всекидневни приключения!

С цифров стабилизатор RockSteady за изключително стабилни кадри, режим 8x Slo-Mo за впечатляващи видеа с забавени движения, възможност за запис на 4K60 и 1080p до 240 кадъра, здрава водоустойчива конструкция, заснемане на фотографии 12MP (JPEG & RAW/DNG), максимална скорост на затвора 1/8000" и възможност за снимане с продължителна експозиция до 120 секунди за заснемане на нощното небе, както и контрол с гласови команди.

Интегрира гъвкавата среда за управление Action OS, както и интерфейс на свързване Wi-Fi/Bluetooth, за да споделяш и обработваш историите си директно от смартфона си чрез приложението DJI Mimo.

Turbo-X
Turbo-X
Резолюция на видео
4K60 & 1080p240

Osmo Action предоставя възможност за запис на 4K60 и на FHD (1080p) 240 кадъра/секунда, за time-lapse видео с изключително качество на картината.

Turbo-X
Водоустойчивост
До 11 метра дълбочина 

Osmo Action камерата е водоустойчива на дълбочина до 11 метра, без използването на калъф, за да заснемеш подводните си приключения.

Turbo-X
Резолюция на снимка
12ΜP

Направи си архив с фотографски материал с висока резолюция 12MP (Burst Mode на 7 кадъра) от всички твои спортни дейности, за да не ти убегне нищо.

Turbo-X
Безжично свързване в мрежа
WiFi/Bluetooth

Свържи смартфона си към камерата чрез Wi-Fi 802.11ac, за да управляваш функциите й от неговия дисплей с приложението DJI Mimo. Допълнително, активирай Bluetooth 4.2, за да свържеш екшън камерата с други съвместими устройства.

Turbo-X
Разширяване на паметта
До 256GB

С възможност за разширяване на мястото за съхранение чрез microSD до 256GB, за да запазиш всички интересни приключения - дори и най-големите timelapse!

 
 
Изживей цялото действие

Прави още по-добри кадри с DJI Osmo Action. Разполага със сензор 12MP за снимки JPEG и RΑW/DNG, затвор с максимална скорост на снимане 1/8000 секунди и дава възможност за заснемане на видео с резолюция 4K60 с 100 Mbps (4K HDR, 4K, 2.7K HDR, 2.7K, 1080p HDR, 1080p, 720p - MOV, MP4 и H.264). Успоредно с това, интегрира специална система за охлаждане, за да не загрява при снимането, като предоставя възможност и за Slow Motion с резолюция 1080p/720p при 120 и 240fps.

 
 
RockSteady, Made to Move

Години наред DJI предоставя на създателите на съдържание съвременна и надеждна технология за стабилизиране, а сега прави още една крачка напред с представянето на RockSteady, система за цифрова стабилизация, която комбинира EIS със сложни алгоритми, осигурявайки отлични кадри, независимо колко интензивно е действието.

 
 
Иновация с два дисплея

Независимо дали искаш да заснемеш света зад обектива, или да бъдеш "звездата" на шоуто, двата дисплея на Osmo Action ти позволяват да заснемаш всичко с натискането на един бутон. Предният дисплей ти позволява да се фокусираш върху себе си без усилия, а задният сензорен дисплей осигурява кристална картина и гъвкаво управление. В комбинация с иновативните характеристики и технологии на DJI, ти дава възможността да отделяш по-малко време на оборудването и повече време, за да изживееш действието.

 
 
Реалистични цветове с HDR

Подобри значително динамичния обхват на съдържанието по време на записа на видео, използвайки предимствата на технологията HDR. Този режим на снимане осигурява естествени преходи между светли и тъмни зони, заснемайки богати детайли, които често се губят в среда със слабо осветление.

 
 
Креативни Shooting Modes

Възползвай се от креативните Shooting Modes на Osmo Action, за да създадеш още по-впечатляващи видеа и да изненадаш приятелите си. С 8x Slow Motion създаваш видео с невероятно движение и детайлност (с резолюция до 1080p при 240 кадъра), чрез Custom Exposure Settings си създаваш свои собствени ръчни настройки, а с Timed Shooting Mode определяш времето за снимане, създавайки идеалните условия за стилизирани кадри.

Turbo-X
Създадена, за да издържа

С добро уплътнение и хидрофобно покритие на задния сензорен дисплей, Osmo Action е водоустойчива на дълбочина до 11 метра, както и устойчива на температури до -10°C.

Turbo-X
Усъвършенствана система за охлаждане

Предоставяйки 16% по-висока ефективност, системата за охлаждане позволява бързото отвеждане на произвежданата топлина, за непрекъснато и продължително снимане.

Turbo-X
Storytelling с DJI Mimo!

С ново all-in-one приложение DJI Mimo, което предоставя допълнителни възможности за обработка (capture, edit, share). Може да се свърже със смартфона ти (чрез Wi-FI или Bluetooth), за да прехвърляш файловете си на устройството си.

Характеристики
  • Качество на запис
  • Резолюция на видео 4K/60 fps
  • Резолюция на снимка 12 megapixels
  • Водоустойчивост 11 m
  • WiFi Да
  • Bluetooth Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >