Моята кошница

GoPro HERO 11 Black Creator Edition

HERO11 Black Creator Edition е all-in-one решение, което прави влоговете, създаването на филми и предаването на живо по-лесно от всякога!
Каталожен номер: 4055470
1259.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 38.82 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

HERO11 Black Creator Edition е all-in-one решение, което прави vlogging, създаването на филми и предаването на живо по-лесно от всякога. 

Дава възможност за запис на видео с високо качество 5,3K, наградената с Emmy® видео стабилизация HyperSmooth 5.0 ти предоставя всички необходими инструменти в една изключително лека конструкция, която се побира в дланта ти.

Изградена е около нов, мощен сензор, който улавя по-голяма част от сцената с по-високо качество на изображение, по-добра стабилизация и гъвкавостта да превърне снимките ти в широки кинематографични кадри или много високи вертикални кадри, за да ги публикуваш в социалните медии. Удобната дръжка на батерията разполага с вградени бутони, които ти позволяват да управляваш камерата с една ръка, като същевременно осигурява 4 часа време за запис в 4K с едно зареждане (времето за запис може да варира в зависимост от настройките на камерата и условията на околната среда).

Тази цялостна система разполага също с еднопосочен микрофон и вход за микрофон за подобрен звук, LED светлина и множество опции за прехвърляне на видео (безжично, с кабел или чрез SD карта).

HERO11 Black Creator Edition
Expandability
 
Допълнителни аксесоари
Media Mod ти дава възможност да оборудваш HERO11 Black Creator Edition с допълнителни аксесоари, за да заснемеш история си. Разполага със стандартен 3,5mm вход за микрофон, за да добавиш свой собствен външен микрофон, HDMI изход за възпроизвеждане на външни монитори, плюс две cold shoe стойки за светлини, LCD дисплеи или други аксесоари.
Onboard Tripod
 
Вграден трипод
В допълнение към улесняването на захвата и насочването на твоята камера, аксесоарът Volta на HERO11 Black Creator Edition разполага с вграден статив, който лесно изскача, когато трябва да я оставиш за стабилни снимки със свободни ръце. Въртящите се опорни пръсти ти позволяват дори да завъртиш или наклониш камерата, за да намериш правилния ъгъл на снимане.
Remote Control
 
1-Handed Control + Remote
Вградените в дръжката бутони на камерата ти дават лесен контрол с една ръка: включване и изключване, стартиране и спиране на снимане и превключване на режимите. Можеш дори да отделиш камерата от дръжката и да използваш дръжката като безжично дистанционно управление за контрол от разстояние до 30 метра.
Easy Mount
 
Гъвкавост на позициониране
Mounting fingers улесняват прикрепянето на HERO11 Black Creator Edition към ремъците на раница GoPro, за да заснемеш FPV изглед на пътешествията си. Creator Edition може също да се използва с други GoPro стойки и включва резба 1/4-20 интегриран в основата на дръжката, което ти предоставя още повече възможности за монтаж.
 
 
All-in-One творческо решение!
HERO11 Black Creator Edition комбинира HERO11 Black, най-добрата GoPro камера, създадена до момента, със стойките и аксесоарите, от които имаш нужда, за да разкажеш историята си. Включва Volta (Grip за батерия, трипод, контролер), Media Mod и Light Mod, които се съчетават безупречно в мощно творческо решение, в един изключително мобилен дизайн, доста лек, за удобство и предоставяне на зашеметяващи висококачествени кадри.
 
 
Невероятно качество на изображение
С видео 5.3K, HERO11 Black улавя действието с превъзходни детайли и кинематографично качество на изображението. Видеата ти могат да бъдат още по-впечатляващи с водоустойчивото покритие на обектива.
 
 
Снимки и видеа с висока резолюция и висока честота на опресняване
Новият сензор на изображение на HERO11 Black повишава резолюцията на снимките до 27MP, като дава възможност за запис на видео 5,3K60 с изненадващо плавно движение. Можеш също да използваш снимки до 24,7MP от видеата чрез приложението GoPro Quik. Също така можеш да снимаш видео 2,7K240, което може да се възпроизвежда на забавен каданс 8x, за да се уловят детайли, които не се виждат при нормална скорост на запис.
 
 
Наградена с Emmy® стабилизация HyperSmooth
HyperSmooth никога не е била по-добра. Доказателство за това е наградата Emmy® от 2021 за сензора и софтуерната стабилизация на камерата. HyperSmooth 5.0 вдига още повече летвата с Horizon Lock, с подобрена стабилизация за кадрите със съотношение 4:3 (благодарение на новия сензор) и AutoBoost за максимална стабилизация с минимално изрязване на изображението. Карай колело, скейт, ски, играй с децата си в парка или прави чудесни POV кадри!
 
 
Horizon Lock
Придай на видеата си вид на професионални продукции, като поддържаш хоризонта стабилен, прав и гладък, когато използваш Linear и Horizon Lock на цифровия обектив. HERO11 Black предлага Horizon Lock, поддържайки кадрите стабилни, дори ако камерата ти се завърти на 360°. В комбинация с HyperSmooth, Horizon Lock предоставя изключително гладки кадри. Няма да имаш нужда от gimbal или софтуер за стабилизиране, за да постигнеш резултати с високо качество.
 
 
Водоустойчивост до 10 метра
Напълно водоустойчива и по-здрава от всякога, HERO11 Black е идеална за всяко приключение. Създадена е да издържи, независимо дали си в кал, сняг или вода (10 метра). Устойчивият капак на обектива добавя допълнителна защита от надраскване и може лесно да бъде заменен, ако е необходимо.
 
 
Батерия Enduro и Volta
HERO11 Black Creator Edition комбинира усъвършенстваната батерия Enduro на HERO11 Black с изключителния аксесоар Volta, за да ти предостави общо 6620 mAh мощност. Позволява да записваш 4 часа в 4K със скорост 30fps, достатъчно за заснемане на цял ден видео. Enduro 1720mAh подобрява значително производителността на камерата при ниски температури, като успоредно с това увеличава времето за запис до 38% (при умерени температури) в сравнение с предходните камери и батерии на GoPro. Позволява ти безпроблемно използване, докато караш ски, сноуборд или други зимни дейности при много ниски температури. Освен това се зарежда по-бързо, така че имаш повече време за приключения.
 
 
Подобрен звук
Media Mod на HERO11 Black Creator Edition разполага със стандартен вход за микрофон 3,5mm, който ти позволява да свържеш външен микрофон за подобрен звук във видеата ти. Разполага също със свой вграден еднопосочен микрофон за подобрен запис на глас с намален околен шум. Настрой микрофона да дава приоритет на звука, идващ от източник пред камерата, за да заснемаш интервюта и изпълнения, или зад камерата, за да добавиш свой собствен коментар към всичко, което се случва пред теб. Включва също подвижен капак на микрофона от пяна, който потиска поривите на вятъра до 32 км/ч.
 
 
Изключително гъвкаво съотношение 8:7
Съотношението 8:7 улавя по-голям диапазон при снимане. Добавената височина позволява супер високи вертикални снимки 9:16 или какъвто и да е размер, който искаш да публикуваш в социални медии с по-малко редактиране, използвайки приложението GoPro Quik или друг софтуер. С приложението GoPro Quik можеш също така да увеличиш мащаба на най-добрите части от твоите видеа, за да създадеш punch-outs с висока резолюция, като същевременно премахнеш останалите. Идеално е и за снимки, тъй като улеснява промяната на съотношението и прилагането на други настройки, за да можеш да коригираш кадрите си, след като си ги направил.
 
 
Преден и заден дисплей LCD
Кадрирай перфектно снимките с предния или задния LCD дисплей. Използвай големия заден сензорен дисплей, за да заснемеш сцената пред теб или завърти камерата си и използвай предния дисплей за vlogging и self-capture. Предният дисплей разполага с преглед на живо с ясни детайли, докато практичните сензорни контроли на задния дисплей улесняват превключването на режимите на снимане и регулирането на настройките в движение.
 
 
Нови нощни ефекти
HERO11 Black разполага с три нови Time Lapse режима, които ти позволяват да бъдеш по-креативен, когато е тъмно. Star Trails използва въртенето на Земята и звездите, за да заснеме красиви светлинни следи в нощното небе. Light Painting ти позволява да създаваш брилянтни ефекти с движеща се светлина. Vehicle Light Trails използва нощния трафик, за да заснеме зашеметяващи кадри.
 
 
Лесен и професионален контрол
HERO11 Black разполага с две опции за управление, които ти позволяват да избираш между point-and-shoot или пълен контрол на камерата с възможност за персонализиране на всяка функция и настройка. Лесните контроли са предварително заредени с много гъвкави настройки, които са идеални за повечето снимки. Просто кадрирай и натисни бутона на затвора за невероятни резултати. Професионалните контроли ти позволяват да избереш най-добрите настройки за твоя кадър (Standard, Activity, Cinematic, Slo-Mo и други), както и възможност за фина настройка на всички функции и характеристики на камерата.
Webcam & Livestream
 
Webcam и предаване на живо
Използвай HERO11 Black като гъвкава уеб камера или предавай на живо следващата си дейност, като правиш vlog със стабилизация на видео HyperSmooth и висока резолюция.
Powerful Tools
 
Мощни инструменти
Направи лесно възможно най-добрите кадри с използването на Power Tools. Дори ако натиснеш бутона за снимане много бавно, с функцията HindSight камерата може да запише до 30 секунди видео преди да започне записът. Има и режим Scheduled Capture, който ти позволява да настроиш GoPro така, че да се активира и да направи запис до 24 часа по-рано. Duration Capture улеснява записа на видео с продължителност от 15 секунди до 3 часа.
GPS Tags
 
Стикери за представяне GPS
Активирай тази функция, за да получиш анимирани наслагвания в реално време, които показват скоростта, надморската височина, позицията ти и G силите. Това е начин да покажеш статистиката си и да придадеш на видеата си професионална атмосфера.
Easy File Transfer
 
Лесно прехвърляне на съдържание
Супер лесно, супер бързо. Прехвърляй безжично снимки и видеа от камерата към телефон или използвай светкавично бързата кабелна връзка чрез USB. Можеш също да използваш SD картата, за да прехвърлиш съдържанието на компютър.
Easy Mount
 
Гъвкавост на позициониране
Смяната на стойките отнема само няколко секунди, благодарение на folding fingers. Не е необходима рамка, просто ги отвори, прикрепи камерата си и си готов. Също така, всеки аксесоар за HERO9 Black и HERO10 Black е съвместим и с HERO11 Black.

Характеристики
    • Качество на запис 5.3K
    • Резолюция на видео 5.3K/60 fps
    • Резолюция на снимка 27 megapixels
    • Водоустойчивост 10 m
    • Тип батерия Li-Ion
    • Капацитет на батерията 1720 mAh
    • Съвместима карта памет microSD
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >