Моята кошница

GoPro HERO7 Black + Travel Kit

Новата екшън камера HERO7 Black идва с gimbal-like стабилизация, GPS, възможност за запис на видео 4K60 & 1080p240, 8x Slo-Mo видео и снимки 12MP!
Каталожен номер: 3257959
869.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 32.83 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

HERO7 Black е най-добрата GoPro камера до днес!

Със стабилизация HyperSmooth за абсолютно стабилни кадри, функции 8x Slo-Mo 1080p240 и TimeWarp за епични видеа, здрав и водоустойчив дизайн, мощен чип GP1 за висока производителност, възможност за запис на 4K видео при 60fps и снимки 12MP, Voice Control, за да отговаря на гласови команди, както и Wi-Fi/Bluetooth, за да споделяш приключенията си по-бързо от всякога, превръщайки ги в невероятни QuikStories, директно в твоя смартфон!

Turbo-X
Turbo-X
Резолюция на видео
4K60 & 1080p240

Новата HERO7 Black предоставя възможност за запис на 4K60 и на Full HD (1080p) 240 кадъра в секунда, за time-lapse видео с изключително качество на картината.

Turbo-X
Водоустойчивост
До 10 метра дълбочина 

HERO7 Black екшън камерата е водоустойчива на дълбочина до 10 метра, без използването на калъф, за да заснемеш подводните си приключения.

Turbo-X
Резолюция на снимка
12MP

Направи си архив с фотографски материал с висока резолюция 12MP (с Burst Mode на 30fps) от всички твои спортни дейности, за да не ти убегне нищо.

Turbo-X
Допълнителни възможности
GPS

Активирай вградения GPS, за да знаеш винаги къде се намираш, както и времето, скоростта, надморската височина и разстоянието, което си изминал.

Turbo-X
Безжично свързване
WiFi/Bluetooth

Свържи смартфона си към камерата чрез Wi-Fi, за да управляваш функциите й от неговия дисплей с GoPro app. Активирай Bluetooth, за да свържеш екшън камерата с други съвместими устройства.

 
 
Стабилизираща система HyperSmooth

Сега можеш да правиш невероятно стабилни кадри с най-напредналата 3-осева стабилизираща система, използвана до днес в камера на GoPro. HyperSmooth Video Stabilisation позволява на HERO7 Black да осъществява изключително гладки кадри, когато я държиш в ръката си или я използваш с аксесоари, премахвайки дори и най-малката вибрация!

 
 
С каква резолюция ще снимаш видео? 4K или Full HD?

HERO7 Black на GoPro предоставя високо качество, за да удовлетвори всяка твоя любителска или професионална потребност, създавайки висококачествени 4K видеа при 60 кадъра в секунда или Full HD при 240 кадъра в секунда, както и изключително чисти снимки 12MP.

 
 
8x Slo-Mo и TimeWarp

Големият брой кадри, които може да улови HERO7 Black на GoPro в комбинация с високата резолюция FHD 1080p при 240 кадъра в секунда, създава впечатляващи планове и ти позволява да изживееш отново неповторимите мигове 8 пъти по-бавно! С TimeWarp скоростта на камерата се изстрелва на 30x, давайки ти възможност да «компресираш» времето и да направиш видеата си по-малки, за да ги споделяш по-лесно.

 
 
Най-доброто качество на изображение до днес

С чипа GP1 на GoPro, HERO7 Black подобрява кадрите и предоставя висока производителност, изключително качество на снимки и видео със стабилизация следващо поколение, допълнителен гласов контрол, но и WiFi на 5GHz, за да споделяш преживяванията си.

 

 
 
Снимки с технологията SuperPhoto HDR

С технологията SuperPhoto, новата GoPro HERO7 Black превръща снимките ти в малки произведения на изкуството с цветове с висок динамичен диапазон (HDR), за изключително реалистично съдържание, с по-голяма цветова гама и по-висока яркост, осигурявайки снимки и видео с високо качество и 4K резолюция, дори в условия на слабо осветление.

 
 
Гмурни се в подводните кадри!

Няма нужда от калъф, за да бъде водоустойчива. GoPro HERO7 Black записва всичко под водата, без специална защита. Единственото, което трябва да направиш, е да натиснеш «Record» и да се гмурнеш. Има вграден GPS за Location Capture, Auto Upload в Cloud (изисква се абонамент GoPro Plus) и възможност за съхранение в RAW формат (снимки) и HEVC (видео).

Turbo-X
Животът чрез QuikStories

Активирай функцията QuikStories и HERO7 Black ще изпрати съдържанието в смартфона ти, където мобилните приложения на GoPro (GoPro & Quik) ще го превърнат автоматично в едно впечатляващо обработено видео.

 

Turbo-X
Поддръжка на HEVC

Оползотвори напълно мястото за съхранение на твоята карта, използвайки алгоритъма за компресиране HEVC (High Efficiency Video Compression) и "режейки" големите файлове до по-малки, без да губиш качество.

 

Turbo-X
Обработка в RAW формат

Обработката във Photoshop става повод за експериментиране! Запази снимките в RAW формат и обработвай цветовете и контрастите, за да постигнеш желания ефект.

Turbo-X
Влез в Time-Lapse режим

Time Lapse видеата се създават лесно, а са толкова пристрастяващи. Направи снимки в предварително определени интервали от време и с програмирана честота, а GoPro ще ги подреди, създавайки впечатляващи видеа от кадрите.

Turbo-X
Безжично улеснение

Независимо дали искаш да се свържеш към Wi-Fi мрежа, или да свържеш HERO7 към smart устройствата си чрез Bluetooth, можеш. Също така, имаш възможност за playback, texting, e-mail & Facebook sharing, веднага след като прехвърлиш съдържанието.

Turbo-X
Разпознава гласа ти

Позволява ти да управляваш функциите й дори без да я държиш. Така, когато си on-the-go, можеш да й даваш гласови команди чрез voice-control, а тя ще ги изпълнява.

Характеристики
  • Водоустойчивост 10 m
  • Качество на запис
  • Резолюция на видео 4K/60 fps
  • Резолюция на снимка 12 megapixels
  • Диагонал на дисплея 2 inches (5.08 cm)
  • Тип батерия Li-Ion
  • WiFi Да
  • Bluetooth Да
  • GPS Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >