Моята кошница

dji Osmo Mobile SE 2022

Каталожен номер: 4065905
219.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Създай вълшебни моменти: разгъни, свържи мобилния си телефон и започни записите!

Лекият сгъваем корпус на Osmo Mobile SE и магнитният дизайн за бързо освобождаване го правят лесен за пренасяне и бърз за снимане. С добавянето на новия Status Panel, можеш да сменяш режимите на gimbal с натискането на един бутон.

Една серия от интелигентни функции спомага за динамичното заснемане на моменти. DJI Osmo Mobile SE и усъвършенстваните му характеристики добавят креативна нотка към всичко, което искаш да заснемеш.

DJI Osmo Mobile SE
3-axis Gimbal
 
3-осева стабилизация
С ново поколение алгоритми за контрол, Osmo Mobile SE предоставя стабилизация в реално време, в зависимост от позицияра на gimbal. По този начин, намалява заклащането на камерата и осигурява плавни кадри.
Precision Motor
Висока прецизност
Osmo Mobile SE е оборудван с малък двигател с бързо въртене, който позволява на gimbal-а да реагира на малки промени, дори когато е свързан с големи или тежки мобилни телефони (съвместим със смартфони с тегло 230±60g и ширина 67-84mm).
Flexible Design
 
Вземи го със себе си
Със сгъваем дизайн, Osmo Mobile SE е лесен за съхранение и пренасяне. Прибери го в джоба си, за да си готов за запис, когато те връхлети вдъхновението.
DJI OM Fill Light Phone Clamp
 
DJI OM Fill Light Phone Clamp
С три температури на цвета: студена, топла и смесена и три нива на яркост, ти си готов да се справиш с условия на слаба светлина, където и да си (DJI OM Fill Light Phone Clamp се продава отделно).
 
 
Снимай видео с едно кликване
Независимо дали става въпрос за гол във футболен мач, или за първите стъпки на твоето бебе, готов си! Просто постави телефона си на Osmo Mobile SE и започни да записваш. Gimbal и магнитната скоба за телефон могат да бъдат разделени, което ти позволява лесно да извадиш телефона си и да се обадиш на когото искаш, за да споделиш добрите новини.
 
 
ActiveTrack 5.0
ActiveTrack 5.0 е напълно обновен за по-стабилно проследяване на по-големи разстояния. Новата версия позволява на предната камера да следи обекти, които се обръщат настрани или се въртят. По време на къмпинг, на пътуване или при снимане в града, gimbal автоматично запазва обекта в центъра, за да направи снимката ти идеална за социалните медии.
 
 
Timelapse, Motionlapse и Hyperlapse
Osmo Mobile SE поддържа Timelapse, Motionlapse и Hyperlapse, за да съчетаеш красивите моменти във впечатляващи клипове. Наслади се на пейзажа: докато се любуваш на гледката, Osmo Mobile SE може да създаде timelapse, за да си спомняш миговете. Задай предварително траекторията на gimbal и добави динамично движение на камерата в timelapse. Независимо дали правиш пролетна разходка, или гледаш пейзажа от прозореца на колата, с Hyperlapse можеш да събереш моментите в прекрасен дигитален спомен.
 
 
Хоризонтално и вертикално
С функцията Quick Roll е лесно да превключиш на хоризонтално заснемане за по-големи видеа или на вертикално заснемане за видео с по-малко съдържание. С функцията Tripod имаш стабилен кадър за всяка ориентация. Независимо дали правиш vlog в града, или правиш творчески семинар, ще имаш гъвкавост в начина, по който снимаш.
 
 
Лесен контрол
С новия панел можеш да лесно да проверяваш нивото на батерията, индикацията за състояние на системата и режима gimbal. С натискането на бутона Μ можеш лесно да превключваш между четирите режима gimbal (Follow, Tilt Locked, FPV и SpinShot).
 
 
Shot Guides
С Shot Guides можеш да избираш от серия инструкции, най-подходящите за сцената ти. Те са много лесни за разбиране и използване. Просто ги следвай и ще снимаш като професионалист.
 
 
Приложение LightCut
С Osmo Mobile SE можеш да преминеш от приложението DJI Mimo към приложението LightCut, което разполага с AI редактиране с едно докосване и набор от изключителни видео образци. От заснемане до редактиране, това е всичко-в-едно решение за всички начинаещи творци (приложението LightCut се предлага от DJI).
Dynamic Zoom
 
Dynamic Zoom
Натисни Zoom Slider, за да фокусираш повече или да се отдалечиш от обекта си, и придай на кадъра си усещане за дълбочина, компресия и невероятно разширяване на времето и пространството.
Motion Control
 
Motion Control
Искаш да направиш групова снимка без никой да остава извън кадъра? Записваш видео за прослушване, но няма кой да натисне бутона, за да стартира записът? С едно просто движение на ръката пред обектива можеш да стартираш и спреш записа на видеото.
Panorama Mode
 
Panorama Mode
Спиращите дъха пейзажи не трябва да се заснемат на сегменти. Panorama Mode е тук, за да групира гледката в едно преминаване на камерата. Намираш се в кадъра? Използвай CloneMe Pano, за да си правиш снимки на няколко места едновременно, създавайки психеделични ефекти.
Story Mode
 
Story Mode
Режимът Story предоставя различни модели със зададени движения на камерата, преходи, саундтраци и други за потребители, които искат да споделят впечатляващи видеа с едно докосване. Предлагат се и персонализирани примери. Това е твоето видео. Ти определяш правилата.

Характеристики
    • Bluetooth Bluetooth 5.1
    • Капацитет на батерията 2600 mAh
    • Тегло 352 g
    • Други характеристики App: DJI Mimo
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >