Моята кошница

Zhiyun Gimbal Smooth 5

Компактен gimbal за заснемане на видео със смартфон с 3-осева стабилзация!
Каталожен номер: 3919285
369.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Film Like A Pro: с по-малък размер, отлични характеристики, подобрен мотор и усъвършенстван алгоритъм за работа, ZHIYUN SMOOTH 5 Smartphone Gimbal Stabilizer* предоставя впечатляващи възможности за кинематографично снимане с твоя смартфон!

Индустриалният 3-осев дизайн дава възможност за гъвкави движения дори при най-екстремни ъгли, за създаването на качествени и впечатляващи кадри.

Използвай оптимизираните и ергономични контролери, функциите Vortex, SmartFollow, Gesture Control, MagicClone Pano, Dolly Zoom, Panorama, Timelapse, LiveStream Master и приложението ZY Cami, за да снимаш каквото искаш и каквото обичаш по твой неповторим начин.

* Съвместими модели: устройства с ширина между 55 – 90mm и дебелина до 10mm. Размери: 311 x 168 x 52 mm (затворен) и тегло 615g.

Zhiyun Smooth 5
 
 
Високоефективен мотор
Подобреният алгоритъм, професионалните спецификации на мотора с магнитни стоманени ротори и разширената скоба гарантират по-безопасно и по-лесно създаване на филми. Изтънченият дизайн и съвместимостта на ZHIYUN SMOOTH 5 позволяват поставянето на телефон с външен обектив.
 
 
Сбогувай се с вибрациите
За разлика от стандартните антивибрационни системи, които изрязват и компресират изображението, ZHIYUN SMOOTH 5 предлага антивибрационна производителност с висока разделителна способност, запазвайки оригиналното качество на видеото на смартфона. Осигурява необходимите условия за създаване на кинематографични кадри със смартфона.
 
 
Осветява невидими страни
Скобата на ZHIYUN SMOOTH 5 има магнитни контактни точки и от двете страни, към които могат да се свържат две лампи (продават се отделно) от 300 lumen за осветление 360°. С диапазон на цветова температура 5300K - 5700K (CRI 95), яркост, способна да освети дори стая от 15 квадратни метра и цветни филтри по твой избор, осигурява различно осветление за различни стилове на снимане.
 
 
С едната ръка
С кръгъл капак и назъбеното колело, лостът (round-cap joystick) на ZHIYUN SMOOTH 5 дава лесен достъп до оптимизирания контролен панел и управлението на Focus/Zoom, за да контролираш и адаптираш стабилизатора, като променяш параметрите на камерата в движение и в реално време.
 
 
Подобрен Dolly Zoom
Създай Dolly Zoom и Shot Reverse Shot, превключвайки между zoom и фокус с помощта на контролното колело и контрола на фокусното разстояние. Можеш също да постигнеш Dolly Zoom чрез ZY Cami. Следвай инструкциите, за да създадеш този известен ефект без сложни процедури (промяната на фокуса ще бъде налична при по-късна актуализация на приложението).
 
 
Професионални функции
Завърти ZHIYUN SMOOTH 5 с функцията "Vortex 360°" или разшири видимостта си с функцията "full-on tilt". Също така се поддържат режими като PF, L, F и POV, за максимално добро кинематографско изживяване със смартфон!
 
 
Голяма автономия
Разполага с мощна зарядна батерия, чиято автономия достига 25 часа (при идеални условия, тест с iPhone XR), а с помощта на зарядно 15W Fast Charge (продава се отделно) се зарежда напълно за около 4 часа.
 
 
Защитна чанта
Погрижи се за SMOOTH 5, трипода, обективите на смартфона (продават се отделно) и кабела за зареждане, когато си навън да снимаш, с модерната защитна чанта на ZHIYUN.

Характеристики
    • Bluetooth Bluetooth 4.2
    • Капацитет на батерията 2600 mAh
    • Автономия на батерията До 12 часа
    • Тегло 615 g
    • Размери 31.1 x 5.2 x 16.89 cm
    • Аксесоари Кабел за зареждане / Трипод
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >