Моята кошница

Sony PS VR Headset mk4 + Camera V2 + VR Worlds (voucher)

Каталожен номер: 3072339
599.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 30.95 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години за физически лица, 1 година за юридически лица
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Изживей играта! PlayStation 4 пренася виртуалната реалност в твоя гейминг с PS VR Headset. Наслади се на един нов начин на игра! Ще бъдеш в центъра на действието, ще изживееш и най-малкия детайл на новите впечатляващи светове и ще се почувстваш така, сякаш наистина си там!

Идва с PS4 Camera V2, която улавя движенията ти с абсолютна точност и PlayStation VR Worlds* за едно незабравимо изживяване!

 

*PlayStation VR Worlds е под формата на код.

Turbo-X
 
 
Нова версия, нови възможности

Новата версия на PlayStation VR разполага с вградени стерео слушалки (earbuds), по-тънък кабел за свързване и нов процесор. Благодарение на функцията HDR Passthrough, ти дава възможност да играеш игри от PS4/PS4 Pro на HDR 4K UHD телевизор, когато headset е свързан, или когато се намира в режим на готовност.

 
 
Стани част от играта

PlayStation с иновация в гейминга, вдигайки летвата до нови нива! Твоят гейминг ще премине границите на екрана, без значение дали играеш 3D игри, или игри с разширена реалност! Създавайки различно усещане за пространството, ще се потопиш в играта и ще се почувстваш така, сякаш се намираш в уникални светове.

 
 
Играй с компания

Сподели преживяванията си от PS VR директно на екрана на твоя телевизор с функцията Screen Mirroring, давайки възможността на приятели да видят това, което гледаш. Позволи на приятелите си да влязат в играта с функцията "отделен екран" и покажи една друга перспектива на действието на екрана на телевизора с изживяването на втори играч.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >