Моята кошница

Sony Access Controller

Каталожен номер: 4381726
179.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Empowered Play™ — Създай нови начини на игра с универсалния комплект контролер, който може да бъде персонализиран, за да отговори на разнообразните нужди на играчите.

Проектиран в тясно сътрудничество с общността за достъпност, за да помогне на играчите със специални нужди да играят по-удобно за по-дълго време.

Всичко, което се доставя с твоя контролер Access е предназначено да ти помогне да персонализираш начина, по който играеш (Access™ контролер, кабел USB, 8x Pillow Button Caps, 4x Flat Button Caps, 4x Curve Button Caps, 2x Overhang Button Caps, 1x Wide Flat Button Caps, Standard Stick Cap, Dome Stick Cap, Ball Stick Cap, 23x Tags, Quick Start Guide, Safety Guide).

Access™ Controller
 
 
Адаптивни стилове на игра
Конфигурирай оформлението на бутоните на контролера за достъп, за да отговаря на твоя диапазон на мобилност и превключвай между включените капачки, за да намериш формата и текстурата, които работят най-добре за теб. Удължи или скъси удължителното рамо на контролния лост, след което го заключи на идеалната дължина за комфорт и удобство.
 
 
Създаден за лесен достъп
Постави контролера навсякъде, където ти е най-удобно да играеш: от произволна 360° ориентация, върху различни плоски повърхности, табла за инвалидни колички или прикрепен към стойка AMPS*.
*AMPS е стандартен за индустрията модел на монтажни винтове за закрепване на устройства към оборудване, включително достъпност.
 
 
Обедини сили с други контролери! Добави допълнителни контролни устройства!
Използвай до два контролера Access заедно или единичен виртуален контролер или комбинирай един или два контролера Access с безжичен контролер DualSense™ или DualSense Edge™, за да добавиш функции като хаптична обратна връзка, адаптивни спусъци, детектор на движение и тъч пад към настройката си. Свържи допълнителни бутони, специални превключватели за задействане и други съвместими аксесоари чрез четирите индустриални стандартни 3,5 мм разширителни порта на контролер Access и конфигурирай техните входове чрез настройките на твоята конзола PS5®.
 
 
Персонализирани профили 
Конфигурирай до 30 индивидуални контролни профила от настройките на твоята конзола PS5, запази три профила в контролер Access и бързо превключвай между тях със специален бутон, което ти позволява да използваш най-подходящото контролно оформление и функции на бутоните за това, което се случва в играта.
 
 
Програмируеми бутони
Картографирай входовете с бутони, така че командите, от които се нуждаеш, да са точно там, където искаш, задай натискания на бутони, за да включваш/изключваш команди или да служат като въвеждане с едно натискане, или напълно деактивирай бутоните, за да спреш случайното натискане. Можеш дори да свържеш две команди към един бутон за по-удобна игра. Калибрирай посоката "север" за гъвкаво позициониране на контролера. Персонализирай чувствителността и мъртвата зона, за да отговарят по-добре на личните ти нужди за контрол.
 
 
Проектиран да премахва всяко препятствие
Философията зад този комплект е да премахне препятствията по време на игра. Контролерът Access™ се възползва от години изследвания на достъпността. Проектиран е така, че да отговори на основните предизвикателства, споделяни от много потребители. Има за цел да предложи повече начини за игра за повече хора: от тези, които се затрудняват да използват стик или да държат контролер, до тези, които не могат да задържат натиснати малки бутони и спусъци, намиращи се наблизо. Модулният дизайн дава възможност на играчи със специални потребности да създадат свои собствени конфигурации, отговарящи на нуждите им.

Характеристики
    • Конзола Playstation 5
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >