Моята кошница
0% лихва

Sony PSVR2 Headset

Каталожен номер: 4103297
1199.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години за физически лица, 1 година за юридически лица
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

FEEL A NEW REAL™

 

Потопи се в светове, които сякаш наистина са реални, с помощта на огромния поколенчески напредък на игрите с виртуална реалност PlayStation VR2. Открий повишени сетивни възприятия и емоционални преживявания чрез революционната технология на PlayStation VR2 Sense™ с интуитивни контроли и 4K HDR визуализации в следващото поколение игри, определящи жанра.

 

Опаковката включва:


- Комплект за виртуална реалност

- PlayStation VR2 Sense (L) / (R) със свързани каишки

- Кабел USB (за сдвояване и зареждане на контролера)

- Стерео слушалки

- Три чифта гумени протектори

 

PlayStation VR2 не е предназначен за използване от деца под 12 години, необходима е конзола PlayStation®5 (продава се отделно). Не е съвместим с конзолата PlayStation®4 и не може да възпроизвежда съдържание, което изисква PS VR.

PlayStation VR 2
 
 
Следващо поколение gaming с виртуална реалност
Иновативната технология PlayStation VR2 Sense™ съживява емоцията с проследяване на очите, обратна връзка от VR устройството и 3D аудио, което се комбинира с новите интуитивни контролери, за да създаде дълбоко реалистични усещания в съвместимите игри.
 
 
Не те лъжат очите ти
От малки детайли до отворени пейзажи, от реалистични гримаси до ярки футуристични светове, изчислителната мощност от следващо поколение на PlayStation®5, заедно с новите визуални функции, ти позволяват да изживееш всеки момент със зашеметяващи детайли.
 
 
3D аудио
Определяй точно откъде идват шумовете, за да изпиташ подобрени, реалистични звукови пейзажи, докато аудиото се адаптира динамично към твоята позиция и движението на главата ти. Усети присъствието на герой, докато шепне в ухото ти, локализирай приятели и врагове по стрелбата или стъпките им и изпитай приближаващия страх от заплаха, дебнеща от всяка посока.
More Details
 
Повече детайли
Два дисплея OLED с резолюция 2000x2040 предоставят невероятни 4K HDR графики при до 120fps (достъпни само в съвместими игри), за 4x резолюция в сравнение с PlayStation®VR.
Smart Eye Tracking
 
Проследяване на очите
Открий богати емоционални преживявания, докато взаимодействаш със света на играта и другите играчи. Камерите за проследяване на очите откриват кога очите ти са отворени и проследяват движенията им и емоциите, които предават, което може да се отрази в ситуации в играта.
Crystal Clear Focus
 
Невероятно ясен фокус
Наслаждавай се на детайлите, тъй като фокусираното изображение осигурява невероятно визуално качество в зоните, в които очите ти се фокусират по време на игра – като същевременно гарантира постоянна производителност.
Fresnel Lenses
 
Оптимизирана оптика
Наслади се на удобни игрови сесии през широко зрително поле от 110º и лека, добре балансирана френелова леща. Колелото за регулиране на лещите ти позволява да персонализираш разстоянието между лещите, за да съответства на позицията на очите ти за оптимално възприемане на екрана.
 
 
Обратна връзка от VR устройството
Усети фините, отзивчиви вибрации на устройстото в ключови моменти по време на игра. Създадени от един вграден мотор, тези вибрации добавят интелигентен тактилен елемент към сетивното потапяне, което изпитваш, докато играеш. Усети повишения пулс на твоя герой по време на напрегнати моменти, свистенето на предмети, минаващи близо до главата ти, или тягата на твоето превозно средство, докато ускоряваш.
 
 
Sony представя контролера PlayStation VR2 Sense
Взаимодействай с виртуални светове по невероятни нови начини с хаптична обратна връзка*, адаптивни спусъци*, прецизно откриване и разпознаване на докосване с пръст* – всичко това вградено в уникален и ергономичен дизайн (функции, налични в съвместими игри)*.
 
 
Хаптична обратна връзка
Почувствай реалистични, подробни отговори на действията ти по време на игра с хаптичната обратна връзка. От фини, прецизни вибрации до интензивни пулсации, различни усещания в света на играта могат да бъдат почувствани в ръцете ти. Усети какво е усещането да стреляш или да нанасяш удари с различни оръжия, да правиш инструменти, да докосваш различни текстури и да пътуваш през различни терени.
 
 
Адаптивни спусъци
Изпитай различни нива на сила и напрежение, докато взаимодействаш с оборудването и средата си в играта. От издърпване на все по-натегнати тетива, до смачкване на предмети с ръце или усещане за блокиране на оръжие в разгара на битката, адаптивните спусъци те свързват физически с твоите действия на екрана за дълбоко усещане за потапяне.
 
 
Разпознаване на докосване с пръст
Движи се и взаимодействай с елементи и среда естествено и интуитивно чрез разпознаването на докосване с пръст. Дори когато не натискаш активно бутон, разпознаването на докосване с пръст знае как е позиционирана ръката ти, така че контролерът PlayStation VR2 Sense може точно да копира движенията на ръката ти и да ти позволи да протегнеш ръка и да докоснеш света на играта.
Smart Design
 
Ергономичен дизайн
Наслади се на свободата на движение за лесно, реалистично и естествено gaming изживяване чрез добре балансиран и ергономичен дизайн, който ти позволява напълно да се съсредоточиш върху удобното изследване на света, в който се намираш.
Smart Control
 
Аналогови стикове и бутони за действие
Поеми контрол над оборудването си в играта и интуитивно взаимодействай с виртуалния свят около теб, като използваш аналогови стикове и бутони за действие, заедно с бутон "хващане", за да хващаш обекти в играта.
Multi Tracking
 
Проследяване отвътре навън
Играй свободно и изживей различни VR стилове на игра, тъй като PlayStation VR2 проследява теб и твоите контролери чрез четири камери, вградени във VR устройството.
Great Comfort
 
Подобрен комфорт
Остани в играта с лека, балансирана френелова леща, вентилационни отвори, които позволяват на въздуха да циркулира и намаляват замъгляването, както и регулируеми презрамки на комплекта за глава за идеалното прилягане.
Get In The Game
 
Влез в играта
Скочи направо в нови виртуални светове с обикновено свързване с един кабел към предния USB порт на конзолата PlayStation 5. PlayStation VR2 се настройва бързо и лесно – просто свържи, играй и се наслаждавай.

Характеристики
    • Конзола Playstation 5
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >