Моята кошница
0% лихва

Sony Pulse Explore

Каталожен номер: 4367901
439.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години за физически лица, 1 година за юридически лица
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

ОЧАКВА ТЕ НОВА ЕРА В АУДИОТО ЗА ИГРИ!

Наслади се на изключително реалистичен звук в любимите си игри с планарни магнитни драйвери и чуй всеки детайл с непрекъсната и светкавична безжична връзка PlayStation Link™.

Готови за PlayStation Portal™ Remote Player (продава се отделно), безжичните слушалки PULSE Explore™ идват PlayStation Link USB адаптер за използване с конзоли PS5™, PC и Mac.

* За по-голямо удобство можеш да закупиш и допълнителни адаптери, които улесняват ползването на светкавична аудио връзка без загуби на повече от твоите устройства.

SONY PULSE Explore™ earbuds
Onboard Mics
 
Вградени микрофони
Приемай обаждания и разговаряй със съотборници чрез два скрити микрофона.
Charging Case
 
Вградена батерия и калъф за зареждане
Остани в играта с до 5 часа живот на батерията и до още 10 часа чрез включения калъф за зареждане.
Ergonomic Controls
 
Интуитивно управление
Остани в играта с леснодостъпните бутони за звук.
 
 
Планарни магнитни драйвери
Тези вдъхновени от студиото драйвери възпроизвеждат звука с почти перфектна точност в целия чуваем спектър, така че можеш да чуеш игрите точно така, както са ги замислили разработчиците. Потопи се в звукови пейзажи, пълни с богати, фини детайли, докато дълбоките баси ти позволяват да усетиш всяка епична среща в играта. Подобри възприятията си в игрите, поддържащи 3D аудио за PS5®, тъй като звуковите сигнали се позиционират с невероятна точност в трите измерения. 
 
 
Технология PlayStation Link
Не пропускай нищо, тъй като новата безжична технология PlayStation Link със свръхниска латентност и без загуби предава звук със светкавична скорост, без да губи нито един чуваем детайл в процеса. Лесно свързвай и превключвай между съвместими с PlayStation Link устройства, включително конзолата PS5, PC, Mac® и дистанционния плейър PlayStation Portal™.‎
 
 
Усъвършенствано изолиране на шума с помощта на изкуствен интелект
Ще се чуваш ясно и отчетливо с технологията за шумоизолиране на микрофона.‎ Задвижвана от изкуствен интелект, тази нова технология е обучена да идентифицира, изолира и премахва нежеланите шумове при улавянето на гласа ти.
 
 
Едновременно свързване с две устройства
Слушай едновременно звук от PlayStation Link и Bluetooth устройство, за да не спираш да играеш, докато отговаряш на обаждания или се наслаждаваш на музика от мобилно устройство.‎
 
 
Готови за PlayStation Portal™ Remote Player
Свържи се директно с PlayStation Portal™ Remote Player с технологията PlayStation Link, за да се наслаждаваш на реалистичен, светкавичен звук навсякъде, където имаш Wi-Fi в дома си (PlayStation Portal™ Remote Player може да стриймва съвместими игри, инсталирани на твоята PS5 конзола. Изисква се широколентов интернет Wi-Fi с поне 5Mbps. За по-добро gaming изживяване се препоръчва високоскоростна връзка с поне 15Mbps).

Характеристики
    • Конзола Playstation 5
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >